Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elméleti kérdés, de belevágnál a pároddal?
Igen, a filmből loptam az alapot. (The immaculate room.) + VV + fantázia.
Szóval. 30 napot kell eltöltened a pároddal egy fehér szobában.
Ahol minimalista, fehér berendezés van.
Nincs ablak, nincs TV, nincs zene, nincs sajtótermék, sem könyv. Videójáték, telefon, net, sem.
Természetesen fürdőszoba van. És napi 3 étkezés. 0-24-ben orvos.
Ha kibírjátok a 30 napot. 300 milliót kaptok.
Ha egyikőtök is feladja, mind a ketten bukjátok az egészet.
Pénzlevonásért, lehet könnyítést kérni.
-50M-ért mehetsz telefonálni 5 percet, bárkinek, 1X.
-50M-ért mehetsz a masszázs szobába, ahol férfi vagy nő lesz a masszőr, akit választasz. És az árban az "extra" is benne van. 1X.
-50M-ért kapsz egy kombinált edzőgépet. 1X. De végleg bent marad.
-50M-ért kapsz 5 nap altatást. Egyedül. Természetesen szakorvos által! Ezt tekintheted pihenőnek. És ez is beleszámít a 30 napba. De ezt is csak 1X.
Kamera vagy mikrofon nincs.
Az ajtó 0-24-nem nyitva, BÁRMIKOR kijöhetsz!!!
Mielőtt okoskodnál: A melóhelyed elengedett, állataid szakértőkre bízva.
Hát én fényérzékeny vagoyk, szóval ha le lehet cserélni a fehér berendezést valami kontrasztosabbra, azt megköszönném.
Én bírnám. Vszeg aludnék egész nap, fullra lezombulnék. Az asszony viszont vszeg megőrülne, ő nagyon nem tud mit kezdeni magával, ha nincs feladata.
Vszeg a 300millió nem lesz elég a vízdíjra, mert órákon át zuhanyoznék:D
Én bírnám, nincs nagy igényem a külvilágra. A párom viszont borzasztó rosszul bírná, egyedül nagyon hamar feladná. Viszont van ötletem mivel kötném le, végre minden történetét és mondanivalóját részletesen meghallgatnám és kikérdezném róla. Nagyon szeret beszélni. Ezzel végül is magamnak is elfoglaltságot biztosítanék.
A valóságban kétszer voltam covidos, egyszer 2 hétig karanténban, egyszer 4 napig. Mindkét alkalommal volt kapcsolatunk a külvilággal, a végére mégis szenvedés lett. De azért 300 millió nagy motiváció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!