Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizalmi teszt, hogy döntenétek? - Férfi kirakja az asztalra a kezét széttárt újakkal, nő közé vág egy kést. Melyik nem hogy dönt? Belevágnád? Otthagynád?
A volt barátnőmmel ilyeneket játszottunk, annyira hiányzik az a lány... a többiek meg bolondnak néznek, hogy otthagynám a kezem :) Kiábrándító...
Szóval hogy döntenétek (és a párotok hogy döntene)?
27/F
Most azért írtad ki ezt, hogy itt nosztalgiázz nekünk a voltbarátnődön?
Amúgy ez nem bizalmi tesz, vannak nők akik nem szándékosan tennének kárt benned, hanem azért mert annyira ügyetlenek, hogy véletlenül is rossz helyre szúrnák....
Nem nosztalgiázás gyanánt, csak akikkel ismerkedek, olyan unalmasak, és nem tudom miért - bár látom neked sem esett le a dolog BIZALMI szintje.
Persze a csaj gyorsan, erőből vágja bele (nem hezitálunk, célozgatunk), 4 eshetőség van:
-Csaj nem vágja bele (fél, meggondolja, stb.), srác elhúzza (szintén fél, meggondolja, stb).
-És persze a változattól függően vagy az ujja közé vágja, vagy bele a kezébe.
Amúgy vicces, nem is tudom, melyik eshetőség rosszabb - ha közé vágja, igazából vége a mókának (persze kicsit felmegy az adrenalinszint), viszont én jobban örültem volna ha átszúrja - fél óra múlva a sürgősségin röhögünk, 3 nap alatt begyógyul, és még 50 év múlva is jó visszaemlékezni rá, és lehet mesélni :)
Mi kellett volna leessen nekem ebből?xD Ehhez ügyesség kell szerintem, nem valami köztetek lévő "spirituális kapocs" vagy "bizalmi szint".. Ha pl. én ügyetlen vagyok ilyesmihez, akkor akármennyire nem akarok kárt tenni a páromban és szeretem, attól még megtörténhet, ha nincs rutinom ilyesmiben, nem elég élesek a szemeim a pontos célzáshoz. stb.
"viszont én jobban örültem volna ha átszúrja"
Ja, szóval mazohista vagy, mindent értek...
Ez elég gyenge szintű játék, nem a bizalomhoz van köze, szimplán csak hülyék, felelőtlenek voltatok. Én ilyet biztos nem játszanék senkivel, mert béna lennék hozzá, de ha ügyes lennék is történhetne baleset.
Az, hogy a balesetin köttök ki, még a lightos verzió.
Mint a párom két hülye szerelője. Ugyanez, csak üllővel, egy nagy kalapáccsal, és seg.grészegen. Naná, hogy az lett a vége, hogy szilánkosra zúzta a kézfejét. Ott ordítottak, hogy "azt hittem nem mered, azt hittem elhúzod". Hatalmas szerencse, hogy meg tudták menteni a kezét, és nem a jobbot rakta oda.
Senki se röhögött, se akkor, se most.
Tévedsz hetes. Én röhögök :, D
31/f
A 7-en én is röhögtem :)
A kés 1 hét alatt begyógyul, de kalapács, csontok... rossz kombináció.
Erről az egyik Darwin díjas jut eszembe, amikor a srác egy könyvet tartott a mellkasa elé, hogy az majd megállítja a golyót, amit a barátnője lőtt ki egy Desert Eagle pisztolyból... ami az acéllemezen is átment volna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!