Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ilyenkor mi van?
Ez elképesztő.
Azonnal megszakítanám a kapcsolatot az ilyennel.
Ez nem csak női tulajdonság, ez már nagyon durva általánosítás. :)
Nekem a (férfi) párom is simán csinál ilyet, időnként olyan hangerővel tud véleményezni szembejövőket, hogy pislogok. Ő akkor viselkedik így (önkéntelenül, csak én tapasztaltam ki :) ), ha más miatt frusztrált hangulata van, és valakin le kell vezetnie. Nem agresszív típus amúgy, azért szoktam nagyokat pislogni, ha ilyen napja van. :D
Egyébként szerintem senki nem ugrik a másiknak ilyen beszólogatásért, hacsak nem a falkában járkáló tesáknak szólsz be... Inkább azt tételezem fel, hogy az adott nők a frusztráltságot vezetik le így. Ez lehet irigység, szimplán fáradtság, és persze, személyiségből adódó rosszindulat is...
Így visszagondolva, én akkor viselkedtem így, mikor munkahelyi dolgok miatt voltam pattanásig feszülve - igaz, akkor azon is elsírtam magam, hogy mászik a légy. :D
Egyiknek sem volt a homlokára írva egyébként, így ez, hogy milyen külsőre bukom....nem tudom 2 ilyen barátnőm teljesen máshogy nézett ki. Általánosítani, meg nem általánosítok, csupán arról van szó, hogy a nők érdekelnek, Haverok barátok nem csináltak ilyet, így nem is volt mi zavarjon.
Nekem egyszerűen tényleg az a furcsa, hogy ennyi erővel kb meg is szólíthatná őket és úgy mondhatná. Nyilván nekem is van, hogy van véleményem, de nem mondom, mivel nincs dolgom a járókelőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!