Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétvégén moziba megyek egy csajjal ilyenkor ki fizeti a jegyeket?
Figyelt kérdés
Közös ötlet volt a mi kocsinkkal megyünk, de ilyenkor mi a szokás vegyem meg én a jegyeket vagy külön külön. Csak ismerkedünk nem járunk. Ezer éve nem voltam moziba :D
20/F
2017. máj. 17. 22:02
1/17 anonim válasza:
Akinél van pénz. kizárásos alapon.
2/17 anonim válasza:
Amennyire emancipált világban élünk, lehet ugyanúgy megsértődik, ha meghívod, mint, ha nem.
Úgyhogy hajrá, és sok sikert!
3/17 anonim válasza:
Ha ezer éeve nem voltál moziban akkor mindenféleképpen a csajnak kell fizetni!! Alap szabály.
4/17 anonim válasza:
A gentleman vagy akkor te állod a cechet :)
5/17 anonim válasza:
Szerintem hivd meg es ha felajanlja h fizeti a reszet,akkor majd eldontod.Legyel gavaller.N
6/17 anonim válasza:
Csóri csaj, ezt sem tudja a jövendőbelije!! :D
7/17 anonim válasza:
Úgy őszintén szerintem első randin illik meghívni a fiúnak a lányt. Én nem hajtok a pénzre, félreértés elkerülése végett, de szerintem ez egy kedves gesztus. Én ilyen esetben, ha a fiú felajánlaná, hogy fizeti a jegyet, felajánlanám, hogy én meg fizetem a popcorn és az üdítőket, ami kb. ugyanannyi, mint a jegy és így kvittek vagyunk, ő is meghívott és én is boldog vagyok
8/17 anonim válasza:
Ahogy megbeszélitek. Ki-ki alapon mentek alapból, mert ha így döntöttetek, akkor nyilván mind megengedhetitek magatoknak ezt a kiadást.
De ha szükséged van rá, hívd fel, hogy ezt szeretnéd tisztázni.
Vagy az egyik meghívja a másikat. Ha barátságról van szó, rendszerint az, aki lényegesen jobb anyagi körülmények között él, vagy nagyobb összeghez jutott. Ha az egyik udvarolni akar a másiknak, akkor is megmondhatja, hogy szeretnélek meghívni, elfogadod?
9/17 anonim válasza:
Nekem nem volt kerdes ki fizeti. Oda mentem a penztarhoz is fizettem nekem ez eleg termeszetes volt es szerintem ez is lenne a helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!