Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások is kellemetlenül érzik ilyenkor magukat?
Amikor például sétálok a ligetben, és véletlenül meglátok párokat kijönni a bokrok közül, nagyon ideges leszek, és erőteljes szégyenérzet önt el. (Szerencsére, csak egy-két alkalommal tapasztaltam ilyesmit.)
Illetve, az is zavaróan hat rám, hogy az utcán nyalják-falják egymást az emberek. Undorító.
Miért kellemetlen ez eggyátalán akárkinek is?
Ez egy teljesen természetes dolog, nem értem én ezt.
Érdekes, én boldog kapcsolatban élek, több, mint kielégítő nemi élettel, de akkor is "kiborít" az ilyesmi... ilyenkor próbálom megérteni, hogy hát kamaszok, nincs hova menniük, stb..., de ennek ellenére is szánalmasnak tartom, a nyilvánosan nyaljuk-faljuk-egymást-és pettingelünk-párokat meg különösen. Szánalmas, proli, bunkó, paraszt dolog.
A lényeg, hogy - valaki írta az irigységet - nem feltétlenül az irigység miatt van ellenérzése az embernek, sőt... xD Csak szánni és lenézni tudom az ilyen szerencsétlen "párocskákat"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!