Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most miért olyan nehéz elhinni? Ennyire hihetetlen?
ja, és persze neki olyan csaj tetszett aki fűvel fával... Ő volt az istennő, én meg egyből r.banc vagyok a szemébe.
Egyébként 19 évesen voltam először fiúval, ezt sem hitte el. És azt se nagyon hogyha épp nincs kapcsolatom (mint pl most is kb fél éve) akkor nem smárolgatok, és nem flörtölgetek össze vissza. Pedig tényleg nem, alig járok el itthonról...
sajna a mai lányok többsége ilyen! nem lehet találni 1 normális csajt sem:S
és ma már nem a hihetetlen hogy már nem vagy szűz hanem ha az vagy még!:(
igen, de úgy érzem h a mai világba ezt már "bizonygatni" kell, mert senki sem hiszi el... :S
Voltam én 18 évesen úgy leribancozva h szűz voltam ... Voltbarátom mondta rám szakítás után, akivel 4 hónapot jártam és nem történt semmi. Onnantól kezdve a környéken senki sem hitte el h nem feküdtünk le egymással.. elég kínos ez
Már mondtam, más az értékrendetek. Számára és akiket emltettél, azok számára a részegedés, d.gás a minden, az a menő, a bulis...
Neked meg nem. ezért is irtam, hogy nem illetek össze.
Nekik majd lesz pár év múlva olyan kérdésük itt, hogy "itthon vagoyk kis gyerekkel, férjem minden hétvégén bulizik a haverokkal, mit tegyek?" Neked meg lesz egy rendes párod...
No, ennyi a különbség, de ezt te sose sajnáld!
köszi a válaszokat! :)
Csak azért sem értem, h ez az illető miért feltételez rólam ilyeneket, mert ő még szűz, így 24 évesen... mondjuk beállítja h mennyi mindenkivel volt már, de kiderült h mégsem, szóval nem tudom, nála ez "menő", az is menő h minden csaj minden pasival ke.fél, de hha én csinálnám akkor ri.banc lennék. Amúgy igazad van, nem fogok vele foglalkozni, csak idegesít tényleg, h ennyire félreismer engem mindenki, elég lelkis vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!