Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden jel arra utal, hogy tetszem a sracnak, de en nem tudom ezt elhinni. Miert?
Figyelt kérdés
Meghivott a haverjaval egy uditore, tobbszor lattam, hogy engem nez, bokolgatott, viccelodott velem, enekelt nekem, hangot adott annak is, hogy tetszik neki az oltozkodesem, odabujt hozzam, megolelte a derekam; ra 2 honapra folytatta a bokolast, a viccelodest, megkerdezte, hogy emlekszem-e arra a napra, mikor megprobalt engem fuzni... Megis mindezek ellenere nem tudom elhinni, hogy tetszem neki. Miert??2011. júl. 26. 13:34
1/3 anonim válasza:
Na miért?
Hidd el és kész. Miért? olyan csúnyának érzed magad?
Vagy őt találod túl jónak? hát nem tudom...
szerintem ne parázz feleslegesen. járjál vele ha neked is bejön és kész.
2/3 A kérdező kommentje:
Egyaltalan nem erzem magam csunyanak, de viszont ot tul jokepunek gondolom. Es miert pont en kellenek neki, mikor annyi jo csaj kozul valaszthatna?
2011. júl. 26. 14:05
3/3 anonim válasza:
Jajj ilyeneken nem szabad gondolkodni... Te kellesz neki és kész. Ne becsüld le önmagad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!