Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért húzza be egy férfi a kéziféket, ha ő kezdett barátkozni, ő hívott baráti programokra?
Figyelt kérdés
Még nem tudtam elmenni, ez igaz, de érthető okom volt rá. Többedik eset, házas férfi nyit, hogy bandázzunk, beszélget, és egyszercsak hirtelen behúzza a kéziféket. Férjezett nő vagyok, nem voltam túl sok, sosem vagyok kétértelmű, szerintem visszautasító sem voltam, de ezen gondolkodnom kell. Azon is gondolkodom, miért felőlem közelítenek, de a férjem nagyon elfoglalt is és igen magànak való, én még jelen vagyok a közösségi helyeken és mosolygós vagyok. Szóval egyértelmű nyitás után miért húzódnak vissza hirtelen? Miért csinál ilyet a férfi?2023. dec. 25. 07:31
11/21 anonim válasza:
Szerintem inkább bandázni a pároddal kéne...
12/21 anonim válasza:
Te tudat alatt mellékágat keresel, és ezt kihangolták, ezért hátraléptek.
Az akkor is kisugárzik rólad, ha magadnak sem vallod be.
Te magad írtad, hogy a férjed nagyon elfoglalt és magának való.
13/21 anonim válasza:
Rájött, hogy nem fekszel le vele. Vagy kattos vagy.
14/21 anonim válasza:
12-es vagyok
Előbb-utóbb az anyukák is észreveszik, ezért vissza is fogják a papát.
15/21 anonim válasza:
Én még azt is kinézem az esetből, hogy rájött a pali, hogy te mást is szeretnél mint haverkodni és nagyon gyorsan visszalépett.
16/21 anonim válasza:
Te nem azt mondod, hogy nem érted, hogy egy apuka (!) miért húzza be a kéziféket, hanem azt, hogy “egy férfi”.
Hát ezért!
Mert te nem játszótársat keresel a gyerekednek, hanem a férfit látod az apjában.
17/21 A kérdező kommentje:
Hát de miért nem a férjemen keresztül közelítettek meg minket? Értem és érzem, amit írtok, tuti van benne valami, de nem értem, miért a nön keresztül kell ezeket intézni. Nekem ez eszembe sem jutna, hogy a férfit hívom el,nem a nőt. Ja, amúgy gondolkodom váláson, de nem új pasin, az is fix.
2023. dec. 25. 09:35
18/21 A kérdező kommentje:
16. Legjobb megfogalmazás. Köszi. Dolgozom az ügyön. Amúgy nem annyira ilyen játszópajtásnak hívott el az egyik, inkàbb felnőtt, családi hobbira, meg is lepődtem. Akkor is igazad lehet, önvizsgálatot tartok.
2023. dec. 25. 09:37
19/21 anonim válasza:
Ha nem szeretot keresel, hanem baratkozni szeretnel egy ferfival, (akin amugy mar most agyalsz, hogy miert nem foglalkozik veled) a kerdest miert a felnott parkapcsolatokban tetted fel?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!