Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért húzza be egy férfi a kéziféket, ha ő kezdett barátkozni, ő hívott baráti programokra?
Figyelt kérdés
Még nem tudtam elmenni, ez igaz, de érthető okom volt rá. Többedik eset, házas férfi nyit, hogy bandázzunk, beszélget, és egyszercsak hirtelen behúzza a kéziféket. Férjezett nő vagyok, nem voltam túl sok, sosem vagyok kétértelmű, szerintem visszautasító sem voltam, de ezen gondolkodnom kell. Azon is gondolkodom, miért felőlem közelítenek, de a férjem nagyon elfoglalt is és igen magànak való, én még jelen vagyok a közösségi helyeken és mosolygós vagyok. Szóval egyértelmű nyitás után miért húzódnak vissza hirtelen? Miért csinál ilyet a férfi?2023. dec. 25. 07:31
1/21 anonim válasza:
azért amiért a nők.
vmi indok miatt úgy döntött hogy mégsem kellesz.
lépj tovább.
(ja és azért gy mint gyanús hogy egy orbitális nagy ribizli vagy.)
2/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hűtlen, sosem voltam.
2023. dec. 25. 07:51
3/21 anonim válasza:
Mert rájött, hogy nem leszel hűtlen, de ő bandázás alatt azt is érti, hogy néha összefekszel vele. Azt nema akarja, hogy elválj érte, nem akar ő semmit csak azt. Mivel hívott, nem mentél, gondolhatja, hogy ezzel jelzed, hogy kezdi túllépni a határt, ezért visszavett.
4/21 anonim válasza:
Leápolta az asszony es most nincs kangörcse.
5/21 anonim válasza:
Rájött hogy semmi értelme a találkozásnak.
6/21 anonim válasza:
És téged miért érdekel ennyire, hogy egy szintén házas pasas mit tesz, ha nem vagy hűtlen leírásod szerint?
7/21 A kérdező kommentje:
Nem ég,, több család. Mert nem olyan rég költöztünk a településre, és akartam jó ismerősöket, akikkel lehet bandázni. Gyerekek mindenhol ..részemről ennyi lett volna. Az mondjuk furi, hogy sosem a feleségek nyitnak,ill. De, van már egy anyuka barátnőm, de a másik három esetben az apukák nyitottak felém pár alkalommal, majd kézifékettek.
2023. dec. 25. 08:19
8/21 A kérdező kommentje:
Nem egy, több család. Bocs
2023. dec. 25. 08:20
9/21 anonim válasza:
Rájött, hogy nem vagy vevő a házasságtörő viszonyra, így visszalépett.
10/21 anonim válasza:
Mert lejtős a terep, és hogy ne guruljon le az autó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!