Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti egy ilyen nővel nem kezdenétek kapcsolatot?
21 éves nő vagyok és mindig is sok gátlást okozott nekem az arcom. Szeretném majd műtetni és addig nem hinném, hogy lesz valakim, mert engem az arcom nagyon zavar. Fiús. Az utcán mindig lehajtott fejjel megyek, mert ha nem az emberek furán néznek rám és ez kellemetlen a számomra és már kaptam pár beszólást is.
De itt a lényeg: Titeket mennyire zavarna egy tapasztalatlan (kapcsolat és intimitás) nővel kapcsolatot kezdeni?
Én azt hallottam, hogy ez sok férfit elriaszt, mert azt gondolják, hogy valami mentális problémája lehet a nőnek és ezért nem volt neki eddig kapcsolata.
Ezt meg tudjátok erősíteni vagy cáfolni?
volt olyan csajom aki azt hitte nagy az orra, pedig semmi baj nem volt az orrával.
mutatott nőket akik szerinte szépek hát én férfiként hogy is mondjam nem láttam azokat a nőket szépnek de ez relatív, (mind vmi színész volt)
kérlek szépen ne műttesd magad a ma divatos ovális fejű kacsa ajkú tetovált szemöldök rémmé.
maradj úgy ahogy vagy, biztosan minimum ok ahogyan kinézel de valószínűleg top tire arcod van csak nem veszed észre fától az erdőt.
(u.i.: sry de ha már menstruálsz, és minden másodlagos nem jelleg is meg van akkor a hormonok ez a "gondot" kezelik, ha ezen a téren van probléma akkor menj el nőgyógyászati rendelésre és a doki tovább irányít majd megfelelő szakorvoshoz mert xd de lehet csak hormonokat kell szedned nem kell szét kaszabolni az arcod.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!