Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti egy ilyen nővel nem kezdenétek kapcsolatot?
Figyelt kérdés
21 éves nő vagyok és mindig is sok gátlást okozott nekem az arcom. Szeretném majd műtetni és addig nem hinném, hogy lesz valakim, mert engem az arcom nagyon zavar. Fiús. Az utcán mindig lehajtott fejjel megyek, mert ha nem az emberek furán néznek rám és ez kellemetlen a számomra és már kaptam pár beszólást is.
De itt a lényeg: Titeket mennyire zavarna egy tapasztalatlan (kapcsolat és intimitás) nővel kapcsolatot kezdeni?
Én azt hallottam, hogy ez sok férfit elriaszt, mert azt gondolják, hogy valami mentális problémája lehet a nőnek és ezért nem volt neki eddig kapcsolata.
Ezt meg tudjátok erősíteni vagy cáfolni?
2023. dec. 15. 20:44
1/57 anonim válasza:
Nem lenne kizáró ok ha amúgy tetszel.
2/57 anonim válasza:
Engem csak az zavarna, hogy műttetni akarja magát. Anélkül nagyon szívesen megismerném, és ha úgy alakul, szívesen járnék vele. <3 Kedves, aranyos, okos nőnek tűnsz.
3/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi kettő választ!:-)
2023. dec. 15. 20:51
4/57 anonim válasza:
Szerintem ezt túlreagálod. Nem hiszem, hogy akkor gond lenne az arcoddal..
5/57 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy próbálsz nyugtatni 4, de sajnos igen:-(
2023. dec. 15. 20:52
6/57 anonim válasza:
Hát... ha privátban mutatsz képet, elmondom, hogy mennyire van igazad.
7/57 anonim válasza:
Ide is jöhet kép, amúgy sminkkel még fiúknak is lehet nőies arca
8/57 A kérdező kommentje:
Értékelem, hogy próbáltok segíteni, de csak amúgy is megerősítenétek azt, amit már tudok: Az arcom túl fiús.
2023. dec. 15. 20:57
10/57 anonim válasza:
Nem zavarna ha amúgy tetszik és normálisan alakulnak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!