Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ti egy ilyen nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti egy ilyen nővel nem kezdenétek kapcsolatot?

Figyelt kérdés

21 éves nő vagyok és mindig is sok gátlást okozott nekem az arcom. Szeretném majd műtetni és addig nem hinném, hogy lesz valakim, mert engem az arcom nagyon zavar. Fiús. Az utcán mindig lehajtott fejjel megyek, mert ha nem az emberek furán néznek rám és ez kellemetlen a számomra és már kaptam pár beszólást is.

De itt a lényeg: Titeket mennyire zavarna egy tapasztalatlan (kapcsolat és intimitás) nővel kapcsolatot kezdeni?

Én azt hallottam, hogy ez sok férfit elriaszt, mert azt gondolják, hogy valami mentális problémája lehet a nőnek és ezért nem volt neki eddig kapcsolata.

Ezt meg tudjátok erősíteni vagy cáfolni?

2023. dec. 15. 20:44
1 2 3 4 5 6
 41/57 A kérdező kommentje:
Nincs semmi okod bocsánatot kérni, 39. Nincs harag:-)
2023. dec. 15. 22:00
 42/57 anonim ***** válasza:
15%
Lány vagy, nem nő vagy. 21 évesen messze vagy a nőtől csak hogy tudd és az is leszel még nem javulsz mentalitás terén...
2023. dec. 15. 22:01
 43/57 A kérdező kommentje:
Rendben 42, akkor lány.
2023. dec. 15. 22:03
 44/57 anonim ***** válasza:
64%
Jajj 42 te meg csak kani vagy
2023. dec. 15. 22:04
 45/57 anonim ***** válasza:
25%
Dehat nagyon sok ferfi szereti a fius not. Nem ferfiasrol beszelek, az specibb.
2023. dec. 15. 22:04
 46/57 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Nem kezdek olyannal kapcsolatot, akinek ekkora mentális problémája van, hogy megakarja magát oktalanul műteni.

Az utcán mindig lehajtott fejjel mész. Ez már a nagyon erős mentális probléma. Ez még beleférne, mert pár hét alatt csákánnyal szarrá verném ezt az illúziót benned és segítenék kigyógyulni ebből a mentális mocsárból, de hogy ilyen könnyedén megítéled az életedet ennyire hibásan, sőt erre alapozod az életed egy szerves részét, és még műtétet is szeretnél.., Ez már az, amit én klinikai esetnek hívok. Ez az a mértékű mentális betegség, amivel nem óhajtok foglalkozni egy kapcsolatban egy élő ember kedvéért sem. Ez már a teljes abnormalitás.

Amúgy egy kedves és értelmes embernek látszol. Élőben kíváncsi is lennék ki vagy, mi vagy, és érdekelne is milyen lehettél még mikor ez a mentális vihar nem borított be, de amint látnám, hogy mekkora mértékeket önt, már nem lennél potenciális partner. Nem tudok olyannal együtt lenni, akinek egy betegség irányítja az életét.

A tapasztalatlanság lényegtelen. A megfelelő belső értékekkel, amik szerintem neked meg is lehetnének, fél év tapasztalat már többet ér, mint sok másnak fél életnyi. Meg hogy legyen tapasztalatod, ha tapasztalat hiányába nem jönne össze veled senki se? Ez önellentmondás. Meg ne akarj össze jönni olyannal, aki feltételezget rólad mindenfélét, és össze nem függő dolgok közé von összefüggést.

2023. dec. 15. 22:05
 47/57 anonim ***** válasza:

Kérdező, a tapasztalatlanságot szerintem ne szégyelld, fölöslegesen ne görcsölj ezeken. Ha egy normális férfi jön az életedbe, akkor semmi gond nem lesz, hamar rá fogsz jönni te is, hogy nem volt okod stresszelni.

A fiús kinézetet sem tartom hátránynak, de szerintem szemüveggel, hajcsatokkal, vagy más dolgokkal el lehet terelni a figyelmet.

Másrészt lehet, hogy csak te érzed fiúsnak, és egy férfi mást lát benned.. ez sokszor így van, hogy nők olyan dolgokon stresszelnek, amit a férfi észre sem vett, mert például hamarabb megfogta az alakod, a kisugárzásod, a hajad... stb.

Olyan linket betehetnél, amin nem te vagy, hanem egy netes kép, amivel illusztrálod, hogy arcra mire gondolsz.

2023. dec. 15. 22:05
 48/57 anonim ***** válasza:
31%
A nők nyavognak mindenen az égvilágon míg a férfiak elsősorban ha tetszel nekik akkor tetszel és kész kinézetre. De ha nem vagy egészséges lelkületű normális férfi figyelembe se vesz. Egyedül a hozzád hasonló nem egészséges férfiak, akikkel még inkább a gödörben kötsz ki.
2023. dec. 15. 22:09
 49/57 A kérdező kommentje:
Köszi a többit is!
2023. dec. 15. 22:12
 50/57 anonim ***** válasza:
60%

Milyen az hogy fiús arc? Szerintem olyan nincsen.

Kép?

2023. dec. 15. 22:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!