Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti egy ilyen nővel nem kezdenétek kapcsolatot?
21 éves nő vagyok és mindig is sok gátlást okozott nekem az arcom. Szeretném majd műtetni és addig nem hinném, hogy lesz valakim, mert engem az arcom nagyon zavar. Fiús. Az utcán mindig lehajtott fejjel megyek, mert ha nem az emberek furán néznek rám és ez kellemetlen a számomra és már kaptam pár beszólást is.
De itt a lényeg: Titeket mennyire zavarna egy tapasztalatlan (kapcsolat és intimitás) nővel kapcsolatot kezdeni?
Én azt hallottam, hogy ez sok férfit elriaszt, mert azt gondolják, hogy valami mentális problémája lehet a nőnek és ezért nem volt neki eddig kapcsolata.
Ezt meg tudjátok erősíteni vagy cáfolni?
19, nem tudom. Soha nem ismerkedtem.
20, de engem nagyon zavar az arcom. Nekem meg azt mondták, hogy a szépség nem olyan szubjektív, DE én nem modell akarok lenni. Csak lányosabb arcot szeretnék.
Nem segítene, az agyaddal van a baj.
Azt tudtad hogyha kövérnek érzed magad és le akarsz adni bár már csontkollekció vagy az betegség? Na te olyasmivel küzdesz nap mint nap és azon nem fog segíteni plasztika! Csakis pszichológus!
"Az utcán mindig lehajtott fejjel megyek"
Ez itt a baj. Azt hiszed, mindenki téged néz, és meg sem látod a napsütést, a kedves embereket és a szép madarakat és épületeket.
Pici a világod, mert magadon kívül mindent, sok jót és szépet kizársz belőle, amiknek örülhetnél, és máris mindenkinek jobb lenne, ha tudnál mosolyogni is.
Az agyturkáazok azért nem tudtak segíteni, mert nem hitted el amit mondtak neked.
A pszichomókus támpontot ad, DE a munka a gyógyulás érdekében a TIÉD!
Elmehetsz te millió szakemberhez hogyha te nem akarsz változni jobb irányba és akár Barbie-babát is varázsolhatnak belőled a műtétek során te akkor se leszel elégedett önmagaddal SOHA!
Mert a probléma a fejedben van!
Azt tudtad, hogy ha valakivel együtt élsz átveszed a viselkedését, vagy ha elmész lakni Angliába akkor átveszed az akcentust? Amiben élsz és ami befolyásol - a te esetedben a rögeszme miszerint férfias vagy - hatással van az életed bármelyik pontjára? Jaja, ha más hatással bír rád akkor te saját magadra milliószor jobban!
& még te nem ütöd ki a fejedből, hogy férfias/csúnya vagy addig kutyának se fogsz kelleni, sőt bolond leszel???
Hiába vagy lányos, szép nem fognak benned mást látni, mint egy darab húst, akibe bedugják azt jól van. Mert nem szereted, tiszteled önmagad!
Szerinted miért van vakoknak, tolókocsiban ülőknek párjuk?
Azért, mert szeretik magukat!
Téged el fognak hagyni mégha szeretnek is egy ideig, ezt jobb ha tudomásul veszed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!