Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti egy ilyen nővel nem kezdenétek kapcsolatot?
21 éves nő vagyok és mindig is sok gátlást okozott nekem az arcom. Szeretném majd műtetni és addig nem hinném, hogy lesz valakim, mert engem az arcom nagyon zavar. Fiús. Az utcán mindig lehajtott fejjel megyek, mert ha nem az emberek furán néznek rám és ez kellemetlen a számomra és már kaptam pár beszólást is.
De itt a lényeg: Titeket mennyire zavarna egy tapasztalatlan (kapcsolat és intimitás) nővel kapcsolatot kezdeni?
Én azt hallottam, hogy ez sok férfit elriaszt, mert azt gondolják, hogy valami mentális problémája lehet a nőnek és ezért nem volt neki eddig kapcsolata.
Ezt meg tudjátok erősíteni vagy cáfolni?
"én csak azt írtam,amit hallottam"
Nem.
Te a számtalan vélemény közül gondosan kiválogattad (lehet, hogy nem is tudatosan), amik a te álláspontodat alátámasztják, és azokat vetted alapnak, minden mást meg semmisnek.
Megismerési torzítás. Ez az a jelenség, amikor van egy prekoncepciód (jelen esetben az, hogy rondának gondolod magad), és onnantól mindenben annak a megerősítését keresed. Ha valami nem erősítené meg, vagy egyenesen megcáfolná, azokat a tényezőket figyelmen kívül hagyod, de lehet, hogy fel sem fogod. Ami pedig egyezik a te véleményeddel, azt egyből megdönthetetlen, egyetemes igazságként könyveled el.
Volt ezen az oldalon egy hasonlóan magával elégedetlen lányka. (Azóta már nem tag, mert egyéb visszásságai is voltak, de szerintem a régi motorosok tudják, kiről van szó.) Ő csinálta azt, hogy feltett egy "kérdést" (igazából csak kipanaszkodta magát), és hiába írta a válaszolók 99%-a az ellenkezőjét, volt 1%, aki vele egyezőt írt (jellemzően csak rosszindulatból, vagy ízléstelen trollkodásból), és az az 1%-nyi megerősítés neki nagyságrendekkel többet jelentett, mint mindenki másnak a cáfolata. Több, mint ezer hozzászólásból volt kb. 10, ami neki adott igazat, a maradék 1000+ meg egyöntetűen cáfolta. Fel sem merült benne, hogy talán a túlnyomó többségnek igaza lehet. Ő csak azokat vette észre, akik alátámasztották a feltevését.
Te ugyanez vagy. Mondhatják ezren is, hogy gyönyörű vagy, ha mellette lenne egy valaki, aki szerint ronda vagy, az ő véleményét aranyba foglalnád, mindenki másét meg szemétre dobnád.
Tudod, a boldogság, és boldogtalanság között az egyik fő különbség az, hogy a boldog ember a pozitív véleményeket értékeli, a boldogtalan meg a negatívanakt.
#34: Nekem mondjuk eleve nem jönnek be a sminkelt nők. Ez inkább ízlés kérdése. Viszont a személyiséggel tényleg rengeteg dolgot lehet kompenzálni.
No, meg mit is jelent a fiús kinézet? Csak mert úgy vettem észre, hogy ezt erősen túl szokás gondolni. Teljesen őszintén: reggelente, amikor dolgozni megyek, mindig látok a buszmegállóban egy nagyon fiús külsejű lányt. Arcra is eléggé az, öltözködésre, stílusra pláne, és még kimondottan hosszú haja sincs. De olyan kisugárzása van annak a lánynak, hogy egyedül azért nem kezdeményezek nála, mert kis túlzással az apja lehetnék. Ha egy tizessel idősebb lenne, csak rajta múlna, hogy járnánk-e.
De mondok jobbat! Ismerek olyan - egyébként focista - lányt, aki nem csak fiúsan, hanem konkrétan fiúnak néz ki. Jó, azért nem egy macsónak, de ha nem tudtam volna, hogy lány, akkor simán fiúnak gondoltam volna. Egyedül a hangja buktatja le, hogy lány. És tudod, veszettül buknak rá a pasik. Pedig aztán abban a csajban külsőre tényleg semmi nőiesség nincs. De egyszerűen rohadt jó társaság, és olyan személyisége van, ami magával ragadja az embert.
"Teljes mértékben igazat adok neked"
Ennek örülök.
Nem azért, mert hogy nekem adsz igazat, hanem azért, mert ezek szerint még hajlandó vagy reálisabban látni a dolgokat. :) És bocsi, ha néha durva voltam, csak nem akarom, hogy te is ugyanarra a sorsra juss, mint sok más, érdekes és értékes nő, akiket egyszerűen a saját negativitások épített le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!