Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti egy ilyen nővel nem kezdenétek kapcsolatot?
21 éves nő vagyok és mindig is sok gátlást okozott nekem az arcom. Szeretném majd műtetni és addig nem hinném, hogy lesz valakim, mert engem az arcom nagyon zavar. Fiús. Az utcán mindig lehajtott fejjel megyek, mert ha nem az emberek furán néznek rám és ez kellemetlen a számomra és már kaptam pár beszólást is.
De itt a lényeg: Titeket mennyire zavarna egy tapasztalatlan (kapcsolat és intimitás) nővel kapcsolatot kezdeni?
Én azt hallottam, hogy ez sok férfit elriaszt, mert azt gondolják, hogy valami mentális problémája lehet a nőnek és ezért nem volt neki eddig kapcsolata.
Ezt meg tudjátok erősíteni vagy cáfolni?
Kérdező, te egyenesen bevonzod azt, hogy valaki beszóljon neked. Arra gondolsz, a körül forog az agyad és azt is kapod. Egyáltalán miért veszed fel, hogy ki mit mondogat neked főleg ha idegen? Mit szólnál ha sebhelyes lenne az arcod akkor? Miért nem tudod elfogadni saját magad és nem törődni más véleményével? Plasztikáztathatsz te nyugodtan, de csak ideiglenes lesz az öröm. Ki fogsz találni mást amivel nem leszel elégedett, lehet a mellméret, vagy fenékméret és ismét kés alá fekszel. A gondolkodásmóddal van baj.
Hiába lennél te a világ szépe akkor se tetszenél mindenkinek!
Ez már a második kérdés tőled, amit olvasok. Komolyan kíváncsi vagyok, mert szerintem is túlreagálod. Én is szívesen megnéznék egy képet.
(Egyébként nő vagyok.)
11, nem a világ szépe akarok lenni, de engem az arcom nagyon zavar és nehéz számomra a negatív beszólásokat ignorálni. Ilyen vagyok.
13, igen hosszú és sminkelem magam.
14, hidd el, ez nem az agyam szüleménye.
16, nekem a beavatkozás azért segítene.
17, voltam már. Nem egynél.
Nem az arcoddal, hanem a lelkeddel van a baj. Hidd el, ha megműtteted magad, akkor sem leszel magaddal elégedett, és mindig találni fogsz valamit, ami miatt ócsárolhatod magad. És pont ez az, amivel elűzöd magad mellől az embereket.
Tudod, én mit látok? Azt, hogy rengeteg olyan van, aki - bocs, ha ez illetlenség - szerintem full ronda, és mégis van valakije, akinek tetszik, és imádja. Mert egyrészt a szépség az egyik legszubjektívebb dolog a világon, másrészt meg nagyságrendekkel fontosabb dolgok is vannak. Amit viszont te csinálsz, az nagyon taszító. És őszinte leszek: szakítottam már meg ismerkedést ilyesmi miatt. Pedig szép nő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!