Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit ért ezalatt a férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ért ezalatt a férfi?

Figyelt kérdés

Nem minősítgetést kérek, nem ismerkedek, csak normális véleményekre lennék kíváncsi.

Adott egy házas pasi, akinek állitólag rossz a házassága. Elég közel kerültünk egymáshoz és azt mondta, hogy csak rajtam illetve a döntésemen múlik, hogy mikor fekszem le vele, ő szeretné. Viszont azt mondta, hogy a döntés az én felelősségem.

Ez alatt mit értett? (Mármint, hogy a döntés az én felelősségem.)

2023. dec. 15. 13:29
1 2 3 4 5 6
 51/55 A kérdező kommentje:

48-as

Úgy látszik a te figyelmedet is elkerülte a kiírt kérdésem első mondata!

Ugyanakkor megértem ha a férfiakkal kapcsolatos frusztráltságodat és csalódottságodat itt szereted levezetni.

Gyógyulást a lelki sebeidnek!

2023. dec. 15. 17:09
 52/55 anonim ***** válasza:
90%
A Te felelősséged, hogy belemész úgy hogy nem várhatsz ennél többet tőle. Magyarán ne bízz abban hogy miattad majd elhagyja a feleségét vagy minőségi időt szentel rád.
2023. dec. 15. 17:18
 53/55 anonim ***** válasza:
90%

Én is úgy értelmezem ezt,hogy a te felelősséged az,ha esetleg érzések alakulnak ki benned iránta,holott tudhatod,hogy te itt csak másodhegedűs (vagy sokadik...) szerepet kaphatsz.

Ennek fényében sok jóra nem számíthatsz.Ő megkapná,amit akar,viszont neked kéne egyedül megbirkóznod a helyzet következményeivel.Ő a srácaival lenne meg asszonypajtival,te meg rágódhatnál azon,miért is csúszott ki a lábad alól a talaj...

2023. dec. 15. 19:40
 54/55 anonim ***** válasza:
100%

ez a pasi egy 0

félre akar kefélni és utána téged fog hibáztatni ha rá megy a házassága!

legalább szólt te meg remélem hogy ki dobod.

u.i.: te meg ne nyomulj olyan pasira akinek van nője mert egy hulladék alak vagy!

2023. dec. 16. 09:13
 55/55 anonim ***** válasza:
100%
Ezt az otvar ertekrendet! A legnagyobb problemad az, hogy leribncoznak? Nagyon egyszeru elkerulni ezt, nem fekszel le vele. Vagy ugy gondoltad, hogy a kovetkezmenyek nelkul akarsz kettyintgetni? Mi vagy te politikus? Csinald, vagy ne csinald, vilagos mindket ut, csak te vagy hozza sotet.
2023. dec. 16. 10:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!