Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ért ezalatt a férfi?
Nem minősítgetést kérek, nem ismerkedek, csak normális véleményekre lennék kíváncsi.
Adott egy házas pasi, akinek állitólag rossz a házassága. Elég közel kerültünk egymáshoz és azt mondta, hogy csak rajtam illetve a döntésemen múlik, hogy mikor fekszem le vele, ő szeretné. Viszont azt mondta, hogy a döntés az én felelősségem.
Ez alatt mit értett? (Mármint, hogy a döntés az én felelősségem.)
48-as
Úgy látszik a te figyelmedet is elkerülte a kiírt kérdésem első mondata!
Ugyanakkor megértem ha a férfiakkal kapcsolatos frusztráltságodat és csalódottságodat itt szereted levezetni.
Gyógyulást a lelki sebeidnek!
Én is úgy értelmezem ezt,hogy a te felelősséged az,ha esetleg érzések alakulnak ki benned iránta,holott tudhatod,hogy te itt csak másodhegedűs (vagy sokadik...) szerepet kaphatsz.
Ennek fényében sok jóra nem számíthatsz.Ő megkapná,amit akar,viszont neked kéne egyedül megbirkóznod a helyzet következményeivel.Ő a srácaival lenne meg asszonypajtival,te meg rágódhatnál azon,miért is csúszott ki a lábad alól a talaj...
ez a pasi egy 0
félre akar kefélni és utána téged fog hibáztatni ha rá megy a házassága!
legalább szólt te meg remélem hogy ki dobod.
u.i.: te meg ne nyomulj olyan pasira akinek van nője mert egy hulladék alak vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!