Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit ért ezalatt a férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ért ezalatt a férfi?

Figyelt kérdés

Nem minősítgetést kérek, nem ismerkedek, csak normális véleményekre lennék kíváncsi.

Adott egy házas pasi, akinek állitólag rossz a házassága. Elég közel kerültünk egymáshoz és azt mondta, hogy csak rajtam illetve a döntésemen múlik, hogy mikor fekszem le vele, ő szeretné. Viszont azt mondta, hogy a döntés az én felelősségem.

Ez alatt mit értett? (Mármint, hogy a döntés az én felelősségem.)

2023. dec. 15. 13:29
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
100%
20: Nem tudom máshogy elírni, mint ahogy már írtam: kérdezd meg tőle!
2023. dec. 15. 14:37
 22/55 anonim ***** válasza:
100%

"Ezt értem. Nem is ez volt az alapkérdésem."

Ha ezt elmondod neki, ezzel átadod neki a felelősséget.

Mert magától nem tudja a dolgok menetét a hülyéje.:)

2023. dec. 15. 14:38
 23/55 A kérdező kommentje:

22-es

Ezt hogy érted??

Mit mondjak el neki??

A "hülyéje" ha ezt a felelősség kérdését nem említette volna, már lehet, hogy le is feküdtem volna vele. :))))

Viszont így...nem egészen értem, hogy mit és legfőbbképpen miért akar rám hárítani.

2023. dec. 15. 14:43
 24/55 anonim ***** válasza:
100%

"Ezt hogy érted??

Mit mondjak el neki?? "

Amire azt válaszoltad nekem, hogy érted, de nem az volt az alapkérdésed.

2023. dec. 15. 14:57
 25/55 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell őt megérteni? Le akarsz vele feküdni, jól van, tedd meg. Majd ha bármi rossz sül ki az egészből te fogsz szívni. Amúgy meg nem te vagy az első akivel félrelép. Most is van neki minimum egy szeretője. Ki van elégítve. Nem vár rád, de ha megadod neki a zöld utat akkor szívesen elfogadja. Viszont a te felelősséged hiszen te adsz neki lehetőséget szexre.
2023. dec. 15. 15:01
 26/55 A kérdező kommentje:

25-ös

Köszönöm a korrekt és normális választ!

Persze, nekem is van olyan érzésem, hogy több vasat is tart a tüzbe, viszont elég értelmes ahhoz, hogy ne legyen mindegy neki, hogy kivel..

Viszont ezzel a "nem vár rád" dologgal nem értek egyet. Mert akinek meg van a lehetősége arra, hogy ne várjon és tovább válogasson az én vagyok és nem ő. :) Szerintem.:)

És ezt ő is tudja. :)

De ez mindegy is.

Èn a felelősség kérdésén akadtam meg, de még jó, hogy időben felszínre került...

2023. dec. 15. 15:09
 27/55 anonim ***** válasza:
100%

Válogat ő is, jó reggelt. Te magad írtad.

Sőt van egy felesége is, akit nem fog elhagyni több mint valószínű egyetlenegy szeretője miatt se.

2023. dec. 15. 15:13
 28/55 A kérdező kommentje:

27-es

Maradjunk annyiban, hogy alkalma szexre annyi van, mint égen a csillag.:)) Ezt pontosan tudom. Viszont már elég nője volt ahhoz, hogy ő már nem csak ezt keresi. Ezt is tudom.

De ez nem is kérdés számomra.

A felelősség kérdése sokkal inkább, és szerencse, hogy ez időben kiderült.

2023. dec. 15. 15:19
 29/55 anonim ***** válasza:
100%
Sajat felelossegre megdugathatod magad vele, aztan tavozhatsz a penztartol, reklamacio nincs. Szamonkeres meg egyeb elvaras sem lehet, o azokba martogatja magat, akibe akarja. Ezt jelenti.
2023. dec. 15. 15:25
 30/55 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont már elég nője volt ahhoz, hogy ő már nem csak ezt keresi."

Olyan nőt keress, aki miatt elhagyná a feleségét és azt szeretnéd hogy te légy az, így érted?

"...azt mondta, hogy csak rajtam illetve a döntésemen múlik, hogy mikor fekszem le vele, ő szeretné."

Nem úgy tűnik, hogy mást is szeretne y mint szex veled kapcsolatban (se).

2023. dec. 15. 15:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!