Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ért ezalatt a férfi?
Nem minősítgetést kérek, nem ismerkedek, csak normális véleményekre lennék kíváncsi.
Adott egy házas pasi, akinek állitólag rossz a házassága. Elég közel kerültünk egymáshoz és azt mondta, hogy csak rajtam illetve a döntésemen múlik, hogy mikor fekszem le vele, ő szeretné. Viszont azt mondta, hogy a döntés az én felelősségem.
Ez alatt mit értett? (Mármint, hogy a döntés az én felelősségem.)
"Ezt értem. Nem is ez volt az alapkérdésem."
Ha ezt elmondod neki, ezzel átadod neki a felelősséget.
Mert magától nem tudja a dolgok menetét a hülyéje.:)
22-es
Ezt hogy érted??
Mit mondjak el neki??
A "hülyéje" ha ezt a felelősség kérdését nem említette volna, már lehet, hogy le is feküdtem volna vele. :))))
Viszont így...nem egészen értem, hogy mit és legfőbbképpen miért akar rám hárítani.
"Ezt hogy érted??
Mit mondjak el neki?? "
Amire azt válaszoltad nekem, hogy érted, de nem az volt az alapkérdésed.
25-ös
Köszönöm a korrekt és normális választ!
Persze, nekem is van olyan érzésem, hogy több vasat is tart a tüzbe, viszont elég értelmes ahhoz, hogy ne legyen mindegy neki, hogy kivel..
Viszont ezzel a "nem vár rád" dologgal nem értek egyet. Mert akinek meg van a lehetősége arra, hogy ne várjon és tovább válogasson az én vagyok és nem ő. :) Szerintem.:)
És ezt ő is tudja. :)
De ez mindegy is.
Èn a felelősség kérdésén akadtam meg, de még jó, hogy időben felszínre került...
Válogat ő is, jó reggelt. Te magad írtad.
Sőt van egy felesége is, akit nem fog elhagyni több mint valószínű egyetlenegy szeretője miatt se.
27-es
Maradjunk annyiban, hogy alkalma szexre annyi van, mint égen a csillag.:)) Ezt pontosan tudom. Viszont már elég nője volt ahhoz, hogy ő már nem csak ezt keresi. Ezt is tudom.
De ez nem is kérdés számomra.
A felelősség kérdése sokkal inkább, és szerencse, hogy ez időben kiderült.
"Viszont már elég nője volt ahhoz, hogy ő már nem csak ezt keresi."
Olyan nőt keress, aki miatt elhagyná a feleségét és azt szeretnéd hogy te légy az, így érted?
"...azt mondta, hogy csak rajtam illetve a döntésemen múlik, hogy mikor fekszem le vele, ő szeretné."
Nem úgy tűnik, hogy mást is szeretne y mint szex veled kapcsolatban (se).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!