Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ért ezalatt a férfi?
Nem minősítgetést kérek, nem ismerkedek, csak normális véleményekre lennék kíváncsi.
Adott egy házas pasi, akinek állitólag rossz a házassága. Elég közel kerültünk egymáshoz és azt mondta, hogy csak rajtam illetve a döntésemen múlik, hogy mikor fekszem le vele, ő szeretné. Viszont azt mondta, hogy a döntés az én felelősségem.
Ez alatt mit értett? (Mármint, hogy a döntés az én felelősségem.)
1-es
Hát éppen ez az!
Én is úgy gondoltam, hogy közös lenne a felelősség. De nekem olyan az egész, mintha rám hárítaná csak.
Pl. ha lebukik akkor én vagyok a felelős??? Vagy pl. ha terhes leszel akkor is???
Vagy hogy értette?
3-as
Köszönöm, valami ilyet érzek ebben én is.
Ott álljunk már meg, hogy attól, hogy neki rossz a házassága, meg kell sajnálni úgy is, hogy valami kárpótlást akarjon neki adni valaki?
Már itt elakadtam.
5-ös
Ez most nem annyira értem.
Úgy érted, hogy nekem meg kellene sajnálnom őt amiért rossz a házassága és lefeküdni vele???
Alaphelyzet az, hogy nekem nincs most párom, neki meg van egy rossz házassága, plusz még kívánjuk is egymást. Tehát nem kell sajnálatra játszania, mert ha megtörténne, részemről nem sajnàlatból tenném.
Az általa rám, illetve a döntésemre hárított felelősség kèrdésèt nem egészen értem.
6-os, 9-es
Köszönöm, de ahogy írtam nem minősítgetést kértem. Tisztában vagyok a helyzettel.
8-as
Sajnálatról vagy vígasztalgatásról nem volt szó. Nem erre van szüksége. Hanem intimitásra érzésekkel, amit otthon nem kap meg.
Csak a rám hárított felelősséget nem értem. Közös döntésnek szerintem közös a felelőssége. Akkor miért az én felelősségem csak az én döntésem? Akkor ha bármi következmènye lenne a döntésünknek (pl.ő lebukik, én terhes leszek..stb) az csak az én felelősségem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!