Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek miért jönnek be az idősebb pasik? Értem itt ezalatt huszon éves csaj pl 40-50es férfi? Mi az ami bejön rajtuk/bennük?
Igazabol meg a 40-45os pasit siman eltudom kepzelni,erettek,tapasztaltak,ferfiasabbak,biztonsagot adobbak. De kapcsolatra szemely szerint nem tudnam elkepzelni. Neha max szex altalaban ez a korosztaly kelloen szex ehes,es perverz. Voltam mar 1x idosebb pasival es sokkal jobb volt vele mint barmelyik fiatalabb exemmel. Oda figyelt,tudta mit csinal,hogy mit csinaljon figyelt a jelekre. Es odaadobbak is az agyban. Na meg azert valahol izgatja a fantaziam,hogy idosebb😁
Deee nem kerek privit,koszonom!
2es itt vagyok írj nekem.
Szívesen ismerkedem
23 évesen jöttem össze egy 49 éves pasival. Sosem hittem, hogy érdekelnének a nem korombeli pasik, ő mégis megfogott. A sármjával, az intelligenciájával, a modorával, és persze külsőre is jó pasi volt.
Ő volt az első pasim, aki mellett tényleg Nőnek éreztem magam, addig csak velem korú pasijaim voltak. De egyik sem volt figyelmes, önzetlen, kedves, odaadó, mint egy igazi Férfi.
A képedbe azt mondják, hogy mert érett vagy, határozott, stb,
valójában meg az anyagiakra mennek, hogy majd megveszel neki mindent, eltartod, és ha hamar elpatkolsz még rá is iratsz minden vagyonodat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!