Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 30as férfiak, melyik nőre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30as férfiak, melyik nőre izgulnátok jobban, melyiket fogadnátok el jobban?

Figyelt kérdés

Ha egy 20-as éveiben járó nő lenne a barátnőtök, akinek természetes mindene, formás és nagyon feszes cicije lenne, melltartó sem kéne neki annyira tökéletes. a feneke is természetesen kerek és telt. Viszont nincs műkörme, nem jár kozmetikushoz, természetesen vastag az ajka is. A haja sincs festve, sem formázva. Viszont nagyon szép arca van.

Vagy egy 30-as esetleg 40-es MILF, aki látszik hogy nagyon karbantartja magát, mű melle van igaz de az is esztétikus, ajakfeltöltése van, botox, de minden az ízlés határain belül. Hatalmas pillák, hosszú nagyon szép köröm. És látszik hogy rendszeresen jár fodrászhoz. Tehát szép mindene, de azért látszik, hogy mű, de a kora miatt jól áll neki.

Remélem nagyjából át tudtam adni milyen fajta nőkre gondolok.

Legfőképp a 30-as férfiak véleménye érdekel, akik mindkét korosztályt “meg tudják kapni”, nektek melyik nő kéne jobban? Akivel büszkén mennétek végig az utcán hogy igen, ő az enyém.

ma 16:29
A kérdező szavazást indított:
20-on éves
30/40 éves
14 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
"Mű" nő sosem kéne, nem véletlen mű...nem elégedett önmagával, kishitűség, egoizmus, feltünési viszketegség stb stb és ennek pszichológiai okai vannak és azokból az okokból én fix, hogy nem kérek egy percet sem.
ma 16:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Ezt így nem tudom leírni,szerintem mind a 2 korosztályban van ilyen is,olyan is. Látni kell .
ma 16:47
 3/8 anonim ***** válasza:
33%
A természetes csaj szőrös puncis is?
ma 16:50
 4/8 anonim ***** válasza:

A műcoccok nálam soha semmilyen előnnyel nem bírnak. Innentől értelmetlen a kérdés. Normális csaj legyen, és sportoljon néha kicsit.

35F

ma 16:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Inkább egy 30-as/40-es, milf kinézetű, aki természetes. Olyan opció mé' nincs?

A 20-on, az még túl fiatal. A mű, az meg mű.

Számomra az önkarbantartás, az nem ilyen esztétikai tüneti kezelés, főleg nem nagy pilla meg hosszú köröm. A feltöltött szájat írhattad volna még. Ezeket szerintem kizárólag a nők szeretik magukon meg egymáson méregetni.

ma 16:52
 6/8 anonim ***** válasza:

A kérdező a huszonéves és arra kíváncsi, hogy a férfiaknak vajon ő vagy a riválisának típusa jön-e be.

De nyilván ahány férfi, annyi fajta…. Szóval célravezetőbb lenne a célszemélyt megkérdezni erről.

Amúgy meg egy leírás csak leírás marad, az alanyokat látni kellene ahhoz, hogy ténylegesen véleményt lehessen alkotni.

ma 17:32
 7/8 anonim ***** válasza:
nem áll jól nem létezik olyan hogy jó mű nő. max a mellben lehet az, de ha a fejét is eltorzítja. kerülöm mint a leprást. szerintem undorító, nagyon csúnya.
ma 20:08
 8/8 anonim ***** válasza:
A műmellű milf, egyértelműen.
ma 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!