Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ért ezalatt a férfi?
Nem minősítgetést kérek, nem ismerkedek, csak normális véleményekre lennék kíváncsi.
Adott egy házas pasi, akinek állitólag rossz a házassága. Elég közel kerültünk egymáshoz és azt mondta, hogy csak rajtam illetve a döntésemen múlik, hogy mikor fekszem le vele, ő szeretné. Viszont azt mondta, hogy a döntés az én felelősségem.
Ez alatt mit értett? (Mármint, hogy a döntés az én felelősségem.)
30-as
"Olyan nőt keress, aki miatt elhagyná a feleségét és azt szeretnéd hogy te légy az, így érted?"
Ha ezt szeretném már régen lefeküdtem volna vele.
Nem ez a fontos kérdés számomra.
Sokkal fontosabb a felelősség, ami szerencse, hogy véletlenül egy elszólása során felszinre került és így a másik (hogy egyáltalán el akarja e hagyni a feleségét vagy sem) nem is érdekel.
"Nem úgy tűnik, hogy mást is szeretne y mint szex veled kapcsolatban (se)."
Ezt a mondatodat pedig nem tudom értelmezni.
Nézd, tök mindegy, hogy miért vállalna felelősséget, mert legvégül úgyis az lesz a vége, hogy mekkora óriási ótvaros lotyó vagy hiszen házas emberrel ketyintettél.
Igaz a férfi is el van ítélve, de a nő ezerszer jobban és lehetséges, hogy erre utalt.
Nem tudja befolyásolni a környezetet ha napfényre kerülne a viszony.
Bár nyilvánvaló, hogy te rád fogna mindent, sőt mégha bele is esnél akkor is mosná a kezeit, mert kijelentette, hogy a te tetteidért felelősséget nem fog vállalni!
31, 33-as
A feltett kérdésem első mondata elkerülte a figyelmeteket!
#35:
Igen, nem felel más felnőtt ember érzelemvilágaért, sem a cselekedeteiért.
Kérdező nem tudom, hogy micsoda nem érthető, de komolyan.
Te nem tudsz mondatszerkezeteket értelmezni? Se a pasasért, se másét?
Az eléggé baj...
33-as
Csak annyit még, hogy azt, hogy hajt rám nagyon sokan tudják. És ez az esetleges felelősség kérdésénél (pl:lebukás) pont elég a felelősség tisztázására.
Úgyis te leszel a legrosszabb lény, téged fognak lenézni (jobban). Más nő kerülné, mintha leprás lenne, sőt olyan is van, aki bemosná a feleségnek. Téged nem érdekel semmi, csak az hogyha borul a bili akkor te jól/jobban kerülj ki a helyzetből, de nem fogsz.
Mégha te lennél foglalt és ő szingli akkor is te szívnál (inkább), mert nő vagy. Ilyen a társadalom, de ha neked megéri az egész akkor feküdj le vele amenyiszer csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!