Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit ért ezalatt a férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ért ezalatt a férfi?

Figyelt kérdés

Nem minősítgetést kérek, nem ismerkedek, csak normális véleményekre lennék kíváncsi.

Adott egy házas pasi, akinek állitólag rossz a házassága. Elég közel kerültünk egymáshoz és azt mondta, hogy csak rajtam illetve a döntésemen múlik, hogy mikor fekszem le vele, ő szeretné. Viszont azt mondta, hogy a döntés az én felelősségem.

Ez alatt mit értett? (Mármint, hogy a döntés az én felelősségem.)

2023. dec. 15. 13:29
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a tiéd, mert te vagy a nő! Te adod az alkalmat ő csak elfogadja! Így gondolkodik.
2023. dec. 15. 14:06
 12/55 anonim ***** válasza:
78%
11: Fú, ez akkor egy agyalágyult.
2023. dec. 15. 14:08
 13/55 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod, hogy otthon mit kap és mit nem kap meg?? Azért mert mondja? Ne légy naiv… Csak dugni akkar…
2023. dec. 15. 14:09
 14/55 anonim ***** válasza:
100%
Azt várja, h te ugorj rá.
2023. dec. 15. 14:11
 15/55 anonim ***** válasza:
100%

Hát...

A nő az aki szétrakja a lábát azért. Bizonyos értelemben igaza van. Az más kérdés, hogy ő foglalt. De jó kibeszélés, kifogás számára az a tény.

16/55 A kérdező kommentje:

11-es

Hogy hogy én adom az alkalmat??? Nem kínálkoztam fel neki. Ő hajt már több mint egy hónapja, sőt lehetőségeket is kitalált, hogy hogy és hol lenne nekem jó. Nem én kezdtem.

17/55 anonim ***** válasza:
100%
De ő hol arra gondol? Az a lényeg hogyha beüt a krach te rád fogja kenni, hogy te másztál rá, te hagytad magad megfektetni.
2023. dec. 15. 14:13
 18/55 anonim ***** válasza:
100%

16: Van a neten egy coach, egy fiatal férfi.

Ezt a mondatot tanítja:

Egy férfinek 1 hónap alatt el kell tudnia dönteni, hogy akar-e attól a nőtől komoly kapcsolatot.

Így a nő mondja neki ezt:

Karcsi, nekem nagyon tetszel és szeretnék veled egy komoly szerelmi kapcsolatot. Ha te még ezt nem tudod eldönteni, akkor menj, és ha később úgy érzed, hogy igen, akkor keress meg! És ha akkor még egyedül vagyok, akkor elképzelhető, hogy lehet köztünk.

De így nem. Ha nem tudod, akarsz-e, akkor én nekem ez így nem jó, szia.

2023. dec. 15. 14:18
 19/55 A kérdező kommentje:

13-as

A köztünk lévő esetleges szex szempontjából teljesen mindegy, hogy igaz e az otthoni helyzet vagy sem. Mondom, nem sajnálatból feküdnék le vele és nem is jótékonyságból, hanem "csak" azért mert kívánom. És ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy mit kap vagy mit nem kap otthon. Engem nem ez motivál.

14-es

Igen, egy ilyen érzésem is van. Elég jó pasi, nem kell nagyon törnie magát a nőkért. Ezért nem is értem, hogy már egy hónapja hajt rám. Lehet, hogy ez nem tetszik neki és azt akarja kihozni belőlem, hogy én akarjam őt? Vagy legalább is a végèn ha mègis baj lenne, így tudja rám hárítani a felelősséget???

15-ös

Mármint mi a jó kifogás vagy kibeszèlés??

2023. dec. 15. 14:25
 20/55 A kérdező kommentje:

18-as

Ezt értem. Nem is ez volt az alapkérdésem.

Én ezt a felelősség felvetését nem értem. Ő nem a döntést hárította rám ( mert az egyértelmű mindkettőnk szàmára, hogy csak rajtam múlik). Ő a döntésnek a felelősségét.

Ha meg van a közös döntés, akkor az miért az én felelősségem??? Nekem úgy tűnik, mintha a "közös" döntést vállalná ( hisz szükségszerűen nem elèg hozzá csak az ö döntése) viszont a döntés felelősségét már nem. Az csak az enyém, tehát én vigyem el a balhét, ha balhé lesz??

2023. dec. 15. 14:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!