Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel azt akarja mondani, hogy én szóba sem jöhetek?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki tetszik, beszélgetünk egy ideje, de csak barátok vagyunk. Kérdeztem tőle, hogy neki milyen lányok jönnek be, és a következő hármat mondta: alacsony, barna szem, barna haj. Csak ezt a 3 külső jegyet említette, semmi olyasmit például, hogy legyen intelligens. Ráadásul az előbbi 3 közül egyik sem illik rám. Ezekszerint csak barátként tekint rám?2023. dec. 15. 07:48
1/7 anonim válasza:
Igen, barátként. Nem akar megsérteni hogy nem tetszel neki ezért is mondta azt amit.
2/7 anonim válasza:
Igen, ezzel azt akarja mondani, hogy nem vagy az esete, nem tekint rád potenciális partnerként. Nem akar megbántani.
4/7 anonim válasza:
Valószínű, hogy igen. Nem jössz be neki. Attól még lehetsz szép, de neki nem tetszel.
6/7 anonim válasza:
nem jössz be neki.
viszont attól még lehet hogy egyszer át billen benne vmi de ezt csak nőnél láttam úgy hogy a gyerek eszméletlenül nyomulós volt a seggét is ki nyalta a csajnak, te nőként nyilván nem fogsz le menni kutyába te esetleg az öltözködéseddel tudsz rá hatni és hogy keresed vele a társaságot és ha van rá alkalmad meg meg érínted stb.... ezek nyilván be indítják a fantáziáját és kedvet kap hozzád. bár ez eléggé le hangoló szerintem de ha neked ok akkor m1.
7/7 anonim válasza:
Lehet, hogy egy konkrét személyre gondolt. Egy biztos, hogy nem rád.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!