Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megőrjít egy ferfi, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megőrjít egy ferfi, miért érzek így?

Figyelt kérdés

Van egy ferfi akivel randiztam sokat. Eleinte borzasztoan sokat keresett, a randikon nagyon jol elbeszelgettunk, szuper volt minden.

Kesobbi randik soran mar passzívabb lett es ugy ereztem annyira mar nem erdeklem, bar ennek ellenére meg vitt ide-oda.

Majd nala aludtam es nem fekudtem le vele emiatt, hogy mar ugy ereztem annyira nem erdeklem.

Ra par napra megirta sms-ben, hogy szerinte nem illunk ossze, hagyjuk egymast.

Innentol nem kerestem en sem ot, o sem engem.

Kb 1,5 honapig nem tudtam fejben elengedni, de vegul csak sikerult, egyre jobban ereztem magam.

Erre megint megkeresett, hogy találkozna velem, kozos futas celjabol. Mondtam persze talizzunk szivesen elmegyek futni vele. Egesznap hitegetett majd utolso percben kitalta, hogy inkabb csinaljunk mast, mondtam hogy en viszont mennek edzeni, mert miatta vartam estig. Erre mondta akkor egyedul menjek. majd aznap kesobb irt megint, hogy itt van a kozelben. mire irtam, hogy ok ugyis vegzek futassal, erre hirtelen sos dolga akadt es nem tud talizni velem. Azota nem beszeltunk.

Viszont megint orulten felkavart es masra sem birok gondolni csak arra, hogy talakozott volna velem en csesztem el mikozben sejtem ez manipulacio volt. Bar nem ertem mi cellal??

Plusz ez hogy megint nem keres zavar. Nem ertem miert vonzodok ennyire egy ilyen ferfi utan.

Szerintetek o csak hulyenek nez? Mi celja van velem?

Azert is talkoztam volna vele szivesen, hogy megbeszeljem a regi dolgokat is es nem azzal a cellal, hogy szamknkerjem csak rendkivul erdekes szemelyisegnek tartom ot. Valamiert iszonyatos hatassal van ram.

Mi a fenet tegyek ha tenyleg masra sem vagyok kepes gondolni csak ra? Akarmit teszek alig tudom elterlni a figyelmem. Eltetek mar at hasonlot? Mit tegyek?

2023. nov. 27. 13:11
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
83%

"Ra par napra megirta sms-ben, hogy szerinte nem illunk ossze, hagyjuk egymast." - ezen a ponton kellett volna vele végleg megszakítani minden kommunikációt. Leírta feketén-fehéren, nem akar téged. Nem még utána futni vele, meg egész napokat várni rá, aztán még utolsó pillanatban ő mondja le. Hát, miért hagyod megalázni magad?

Ennek a pasinak van más nő vagy nők az életében, akik sokkal fontosabbak nálad, ha ők nem jönnek össze, akkor megkeres téged, mert dugni akarna. Amint valamelyik ráér, téged ejt. A vak is látja. Vesztegeted a drága idődet, miközben ezidő alatt mehetnél terépiába, hogy felderítsd miért tűröd el ezt a megalázást, vagy randizhatnál olyan férfival, akit téged érdekelsz és normálisan bánik veled.

2023. nov. 27. 15:06
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogod totál kiverni a fejedből soha, mert tüske marad. DE nem is kell. EL KELL FOGADNI, hogy komolyan nem vesz figyelembe SOHA és szépen továbblépni. Az élet megy tovább. Lehet azért volt/ van az életedben, hogy leckét adjon neked miszerint végre foglalkozni kéne azzal, hogy a múltad akceptáld, hogy kiheverd. Most jött el az az idő, hogy pszichológushoz kéne fordulni és az ő segítségével tovább állj!
2023. nov. 27. 15:12
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kár foglalkozni ilyen emberrel.

Elég könnyen segget csinál a szájábó.

2023. nov. 27. 15:48
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

mondhatjátok neki, ugyis kihivásként fog rá tekinteni, hogy meg kell szereznie, mert elérhetetlen számára, kihivás, stb.

sértette az EGO-dat ezért mindig is vonzódni fogsz hozzá, ha nem tudod még uralni a saját rendszered, és nem vicces, ha ez neked egy játék, meg kellene látni, hogy ez egy komoly macska egér játék amire rámehetsz érzelmileg

2023. nov. 27. 15:54
 25/33 anonim ***** válasza:
70%
Csak vmi gyors numerát akart aztán lépni.
2023. nov. 27. 16:15
 26/33 A kérdező kommentje:

24, igen az ego-t is erinti ez a dolog. Ma nagyjbaol osszetettem magamban, bar mar honapok ota agyaltam ezen szoval nem egy perc alatt talaltam ki.

Elegge osszetett, szerintem beinditja a semaimat is, hogy nem vagyok elfogadhato, nem vagyok eleg, kuzdeni kell a figyelemert, mellette senkinek erzhetem magam, egy nalam jobbnak latszo ember iranyit. Ezek mind gyerekkori semak amiket mai napig elhiszem es újraélem.

De emellett az egomnak is fajt,m, hogy nem tudom megszerezni ezt a ferfit marmint a szerlmet tole. Es ez lenne az ami szerintem beszivna vegleg, ha ernek neki annyit, hogy legalabb kapcsolatra tartana. Marmint az lenne, hogy egom sertettsege miatt probalnam elerni, hogy szeressen es mellette szenvednek is, mert a fajo semaim aktivalna folyamat. Szerintem ezt szoktam szerelemmel is keverni ezt az erzes, amikor egom miatt akarok valakit orulten es mellette megelhetem a semaim fajdalmat, neha persze kapnek szeretet tole ami ugyhat ilyenkor mint a kabszer.

Amugy tovabbra se tudom hogyan fogok ebbol kimaszni. Sejtem, hogy valahogy ujra kell epitenem az onbecsulesem es minden rossz beidegzodesem es a sajat tulkompenzalasommal is kell valamit kezdeni.

Egyebkent jartam egyeni terapiaiba is es masfelebe is jarok mai napig, de jelenleg ugy erzem nem talaltam még meg azt a terapeutat aki tenyleg tudna segiteni.

2023. nov. 27. 16:36
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

itt a 24. agyalás =visszafordulsz a problémába és folytonos körkörös gyártod le ugyanazokat a mintákat. Jópár dolgot irsz le amin tudnál változtatni, pl az önelfogadás témája, a nagyszerűséged meglátása, és hogy egy értékes ember vagy, aki szerethető, benned is megvannak azok a nagyszerűségek amit a másikban meglátsz, ő egy tükör neked a te elnyomott-elfojtott megnemélt oldaladat aspektusát mutatja meg a másik, és ebből tanulni kell.

Mi lenne, ha ezeket a folyamatokat megszakitanád? Mi lenne, ha elkezdenéd értékelni magad?

Nem mindegy, hogy a szerelmet „hogyan” AKAROD, tőle, vagy SZERETNÉD ….ezt a másik ember érzékeli, hogy melyik csatornából igényli a másik, nem mindegy! Ne a hogyant keresd, mert nem fogja neked ezt megmondani kivülről senki, csakis Te tudod majd magad kivezetni, ha leülsz és elcsendesited az elméd, bár azért javasolnék hozzáértő személyt aki vezet ezen az úton, vagy akármilyen csoport hasonló problémával, de a terapeutát úgy fogod megtalálni, ha figyelsz a belső megérzésedre, megfogod találni, csak kezdj el hinni abba, hogy ebből kitudsz jönni.

2023. nov. 27. 17:00
 28/33 A kérdező kommentje:

Wow 24:

“ő egy tükör neked a te elnyomott-elfojtott megnemélt oldaladat aspektusát mutatja meg a másik, és ebből tanulni kell.“

Koszonom ezt a mondatot, le sem tudom irni az erzest amit ateltem ezt olvasva.

Az is kulon zsenialis, hogy te igy tudsz irni errol, Koszonom!

2023. nov. 27. 22:29
 29/33 A kérdező kommentje:

sziasztok, csak azt akarom mondani azota nem egyszer keresett, volt hogy random felhivott, hogy toltsem vele az egesz hetveget. Mondtam van mas programom erre manipulalni akart, hogy miatta mondjam le, mert neki ez sokat jelentene. De nem mondtam le, hisz akkor mar x honapja nem keresett es hirtelen a semmibol nem ugrok.

Innentol ő megint atment sertett be, pl megbeszeltuk x napon talalkozunk erre nyilvan utolso percben lemondta vagy probalt ugraltatni, hogy menjek at hozza keso este.

Most nem beszelunk megint jo par napja, de rendesen kattogok rajta.

Az volt msot az eszemben hogy szep, hogy ellenálltam neki es nem mentem bele a kapcsolatba, de tulajdonkeppen ugyanúgy tönkretett, mert napi szinten gondolok ra.

Azota miota vele tortentek a dolgok mar jo par honapja, azota egy ferfi sem erdekel, hiaba lett volna sok masik aki nagyon rendben van egyszeruen hidegen hagy az osszes. Ez zavar nagyon, nem tudom, ez pl miert van?? Kb csak ot kivanom es csak ra tudok gondolni, ez iszonyu súlyos mar a reszemrol…

2023. dec. 8. 16:41
 30/33 anonim ***** válasza:

Tereld el a gondolatokat a fejedből, ezt komolyan mondom.

Tudom milyen érzés én is voltam hasonlóban, de kihivás vagy neki mindenképpen amig be nem fog törni, tetszik neki a stilusod, és lábtörlöt próbál csinálni belőled ami fel nem adod az egyéniséged neki, akkor már nem leszel érdekes a számára.

Ha ez nem volt eddig komoly akkor ideje elgondolkodni, hogy ez a tipus igy játszik, és te egy préda vagy csak a számára, itt nincsenek érzelmek, csak az ego játszik az egoval érted-e?

2023. dec. 8. 16:51
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!