Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrjít egy ferfi, miért érzek így?
Van egy ferfi akivel randiztam sokat. Eleinte borzasztoan sokat keresett, a randikon nagyon jol elbeszelgettunk, szuper volt minden.
Kesobbi randik soran mar passzívabb lett es ugy ereztem annyira mar nem erdeklem, bar ennek ellenére meg vitt ide-oda.
Majd nala aludtam es nem fekudtem le vele emiatt, hogy mar ugy ereztem annyira nem erdeklem.
Ra par napra megirta sms-ben, hogy szerinte nem illunk ossze, hagyjuk egymast.
Innentol nem kerestem en sem ot, o sem engem.
Kb 1,5 honapig nem tudtam fejben elengedni, de vegul csak sikerult, egyre jobban ereztem magam.
Erre megint megkeresett, hogy találkozna velem, kozos futas celjabol. Mondtam persze talizzunk szivesen elmegyek futni vele. Egesznap hitegetett majd utolso percben kitalta, hogy inkabb csinaljunk mast, mondtam hogy en viszont mennek edzeni, mert miatta vartam estig. Erre mondta akkor egyedul menjek. majd aznap kesobb irt megint, hogy itt van a kozelben. mire irtam, hogy ok ugyis vegzek futassal, erre hirtelen sos dolga akadt es nem tud talizni velem. Azota nem beszeltunk.
Viszont megint orulten felkavart es masra sem birok gondolni csak arra, hogy talakozott volna velem en csesztem el mikozben sejtem ez manipulacio volt. Bar nem ertem mi cellal??
Plusz ez hogy megint nem keres zavar. Nem ertem miert vonzodok ennyire egy ilyen ferfi utan.
Szerintetek o csak hulyenek nez? Mi celja van velem?
Azert is talkoztam volna vele szivesen, hogy megbeszeljem a regi dolgokat is es nem azzal a cellal, hogy szamknkerjem csak rendkivul erdekes szemelyisegnek tartom ot. Valamiert iszonyatos hatassal van ram.
Mi a fenet tegyek ha tenyleg masra sem vagyok kepes gondolni csak ra? Akarmit teszek alig tudom elterlni a figyelmem. Eltetek mar at hasonlot? Mit tegyek?
"talakozott volna velem en csesztem el mikozben sejtem ez manipulacio volt. Bar nem ertem mi cellal??
Manipulál, semmi komolyat ne akar tőled, semmit nem rontottál el, nem is volt mit. Csak az kell neki, hogy csodáld, és jólesik neki, ha ugráltathat. Ne menj bele a játékába. Sajnos ezentúl már nem fogsz ráérni neki.
5, valoszinuleg az, az egesz viselkedese olyan volt. En meg orulten vonzodtam hiaba lattam rajta. Mondta is, hogy nem viseli, ha barki megmondja neki mit csinaljon. Ebben a talakozoban is egy tesztet ereztem, hogy alavetem-e magam az akaratanak hogy mondjam le az edzest es h vele talakozzak inkabb es o diktaljon. Mivel nem mentem bele megbuktam.
Tenyleg nem birom ezt, tiltani kellene mert csak azon kattogok mikor keres legkozelebb.
én is belefutottam ilyenbe, csak szólidabb verzióban, nagyon megragadó személyisége van, és iszonyatosan jó pasi, hol én hol ő toljuk el egymást..
kikészültem én is már tőle, van hogy hónapokig ghostol már elfelejtem majd mikor megjelenik megint kezdődik előlről..
igy van, tiltani mindenhonnét, nárcisztikus/ imádja, ha sztárolják forditva már nem fogsz tőle semmit kapni, ezt irom magamnak is :-)
"Mi celja van velem?
Alkalmi szexre jól jönnél néha, de kapcsolatot nem akar.
A leírtak alapján játszik veled, mint macska az egérrel. Te tudsz kilépni ebből a játszmából, mert neki nincsen veszíteni valója.
Próbálj meg érzelmek nélkül ránézni, ha pl valaki itt irná ki ugyanezt te mit irnál neki?
pontosan látod, hogy ki ő valójában egy nárcisztikus/manipulativ/kontroll mániás/ és játszmázó tipus, annyira intelligens, hogy pontosan tudja, hogy kiváló áldozata vagy és energia forrása a szenvedélyének. Kifacsar érzelmileg és eldob, mint egy használt zsebkendőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!