Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem hagyja békén inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hagyja békén inkább a másikat?

Figyelt kérdés

Ugyanerre mindenkinél van olyan h az a randi mégse olyan mint ahogy elképzeltuk...na pl nálam ilyen volt pár napja .

Haza mentem randi után azért másnap este jelentkezett a pasi én nem kerestem nem véletlen....erre 3 napig semmi .

Nem rég kaptam tőle egy üzenetet (de nem is olvastam el mert mit akar ha eddig nem írt?!?!?!)

Szia ...tudjuk mind a ketten miért nem keressük egymást...na csak ezt láttam az egészből, fogtam és töröltem.

Miért nem hagyja békén akkor a másikat? Nekem ez már vergődes!!!

Nem engedtem fel magamhoz az első találkozón nem is írt...erre ezt kapom pár napra rá.

Mi játszódik le ilyenkor nálatok? Mit akartok el érni? N31

2023. nov. 24. 17:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
96%
Engem nem zavar, hogy kínlódsz egy üzenet miatt. A helyedben hetekig feszülnék rajta. Miért ne írhatnék? Ez az oldal célja. Vagy minden reakció zavar? A pasié, az enyém.. Lehet, veled van a baj, nem?
2023. nov. 24. 20:40
 12/18 anonim ***** válasza:
95%

"3. Látom nem tudtad értelmezni!!

A másik ha napokig nem keres valaki akkor utána minek irkal ilyeneket ???látom nem megy az értelmezés már bocs"

Szerintem nem én nem tudtam értelmezni, hanem te írtad le hiányosan a sztorit, a saját szemszögedből.

Ha a helyedben lennék, az, hogy hogyan értelmezném azt, hogy a másik három napig nem írt, az 100 %-ban azon múlna, hogy mit írt volna a randi más napján, és én arra mit reagáltam.

Ezt kihagytad a kérdésedből, pedig fontos lenne, és gondolom, nem véletlenül hagytad válasz nélkül a 4. kérdést, ami erre vonatkozott.

Ha nem objektíven, hanem fontos részletek kihagyásával írod le a történteket, nincs értelme megpróbálni válaszolni rá, mert maximum találgatni lehet, hogy a másik ember miért úgy reagált a viselkedésedre, illetve a kommunikációdra, ahogy.

2023. nov. 24. 20:42
 13/18 A kérdező kommentje:

De könyörgöm...ide jöttök okoskodni mintha kötelező lenne...nevetséges amit műveltek már bocs.

🤣🤣😂😂🤡🤡🤡

2023. nov. 24. 20:51
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

"Miss mit zaklat a másik" - ot olvashattuk.

Ide figyelj. Te feltettél egy kérdést. Kaptál rá olyan választ, ami nem tetszett, és azonnal nevetségesnek is vagyunk. Te pedig egyáltalán nem, pedig 31 évesként egy üzenet miatt picsogsz.

2023. nov. 24. 20:54
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Már nem csak a pasi, hanem a gyakori olvasóközönséget is tudja, miért nem keresett téged a randi után.
2023. nov. 24. 22:54
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Ahelyett, már a második kérdést írod ki a történtekről, elolvashattad volna az üzenetét, és válaszolhattál volna rá.

Az legalább segített volna neked a feldolgozásban és a lezárásban.

2023. nov. 24. 22:59
 17/18 anonim ***** válasza:
2023. nov. 24. 22:59
 18/18 anonim ***** válasza:

Egy cseppet bonyolult vagy.

Elég lett volna egy válasz a pasasnak:,, Nem egymást keressük",aztán jóság van,hello!

Teljesen mindegy,miért tűnt el három napig vagy miért bukkant fel ezután.Lényeg,hogy akit érdekelsz,az nem így viselkedik és ez rád is igaz.

2023. nov. 26. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!