Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hagyja békén inkább a másikat?
Ugyanerre mindenkinél van olyan h az a randi mégse olyan mint ahogy elképzeltuk...na pl nálam ilyen volt pár napja .
Haza mentem randi után azért másnap este jelentkezett a pasi én nem kerestem nem véletlen....erre 3 napig semmi .
Nem rég kaptam tőle egy üzenetet (de nem is olvastam el mert mit akar ha eddig nem írt?!?!?!)
Szia ...tudjuk mind a ketten miért nem keressük egymást...na csak ezt láttam az egészből, fogtam és töröltem.
Miért nem hagyja békén akkor a másikat? Nekem ez már vergődes!!!
Nem engedtem fel magamhoz az első találkozón nem is írt...erre ezt kapom pár napra rá.
Mi játszódik le ilyenkor nálatok? Mit akartok el érni? N31
"Nem engedtem fel magamhoz az első találkozón nem is írt.."
"Haza mentem randi után azért másnap este jelentkezett a pasi én nem kerestem nem véletlen....erre 3 napig semmi ."
Ez csak nekem tűnik ellentmondásnak?
A "három napig semmi" alatt mit kell érteni?
Válaszoltál a randi másnapján írt üzenetére, és utána ő nem írt három napig?
Vagy milyen más formában "jelentkezett" másnap este.
Számomra nem világos, ahogy fogalmaztál.
"Szia ...tudjuk mind a ketten miért nem keressük egymást...na csak ezt láttam az egészből, fogtam és töröltem.
Miért nem hagyja békén akkor a másikat? Nekem ez már vergődes!!!"
Ha te sem akartál vele többet találkozni, akkor (nő létemre) őszintén szólva nem értem, hogy mi a gondod azzal, hogy írt valamit lezárásképpen.
Azt sem, hogy miért nem tudtad vagy akartad végigolvasni, amit írt, aztán elküldeni rá egy választ, amit megfelelőnek tartasz, és utána lezárni magadban az egészet.
(Én legalábbis egy 2. üzenetet egy randi után sem zaklatásnak nem éreznék, sem "vergődésnek" egy férfi részéről.)
"másnap írt amire válaszoltam"
Mit írt másnap neked, és mit válaszoltál?
3. Látom nem tudtad értelmezni!!
A másik ha napokig nem keres valaki akkor utána minek irkal ilyeneket ???látom nem megy az értelmezés már bocs
Ha zavar minek iiirsz???
Atya úr isten ,nem volt kötelező nem? És te okoskodsz🤣🤣🤣👏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!