Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy valaki pont akkor hagyja magára a másikat, amikor annak a legnagyobb szüksége van rá?
Figyelt kérdés
A probléma amivel szembe kell néznem,hogy lehet,hogy utcára kerülök.Nem volt eddig még munkám, szóval nem is fognak értem kapkodni.Ezért szinte bármit elvállalnék.Nincs hova mennem.És most közölte velem a barátom,hogy nem tudja,hogy akarja-e egyáltalán ezt a kapcsolatot.Olyanokat mondott nekem,hogy szerinte mi sok dologról nem tudunk beszélni.Nem tudja,hogy velem akarja-e megosztani a titkait.Ez hirtelen jött neki.Bár úgy gondolom,hogy az ilyen dolgok azért előtte hosszasan érlelődnek az emberben.Én mindig mellette álltam.Minden szar helyzetben.A hibáival együtt fogadtam el.Szeretem.A legjobb barátom.Legalábbis annak tartottam eddig.Az egész napokat végig beszéltük.Aki a bajban hagy magunkra,az sosem szeretett minket?2020. márc. 3. 17:13
1/15 anonim válasza:
Nem erről van szó.
Eddig bírta betelt a pohár kész vége.
Sajnálatból pedig már erőltetett lenne, ilyen formában amire te gondolsz, az emberek fele soha nem szakítana.
2/15 A kérdező kommentje:
Vannak mentális betegségeim.Neki is.Attól tartok soha az életben még egy olyan embert,mint öt,nem találok.Aki tudja,hogy milyen őrült vagyok és mégis akarja a társaságomat.
2020. márc. 3. 17:14
3/15 A kérdező kommentje:
Az tök fura,mert mindent megtettem érte.Vagyis kettőnkért.Például elmentem a városába 200+kilómétert egy csomó cuccal, legalább 40 kiló volt.Volt,hogy elmondta nekem,hogy beteg az egyik hozzátartozója és én végig vele voltam.Volt,hogy nem volt Wifi és a közeli Tescóba sétáltam le, csak hogy beszelniz tudjunk.Ő is velem volt.Rám jnnj nem jnt rám.Most is beszélünk.Csak úgy érzi,hogy én jobbat érdemlek,mert ő anyagilag nem áll úgy,hogy segíteni tudna nekem.
2020. márc. 3. 17:18
4/15 anonim válasza:
Szerintem nem is igazán akarja ezt a kapcsolatot. A "nem vagyok elég jó neked" az egyik legelcsépeltebb szakító indok...
5/15 anonim válasza:
Jajj ez mind melléduma, hogy jobbat érdemelsz ésatöbbi.
Ne legyél már ilyen naiv.
Ami volt is annak már rég vége, ez nem egyik napról a másikra történik,. ezek a dolgok már hosszú ideje foglalkoztatják a másikat.
7/15 anonim válasza:
Nem tartom túl gerincesnek a barátod viselkedését. Ha együtt laktok, adhatna neked időt, hogy egy kicsit rendezni tudd az életedet. Azt nem várhatod el, hogy viszontszeressen, de mint barát, melletted állhatna. Ezzel azonban nem élhetsz vissza, amint tudsz, állj a saját lábadra.
8/15 anonim válasza:
"Attól tartok soha az életben még egy olyan embert,mint öt,nem találok.Aki tudja,hogy milyen őrült vagyok és mégis akarja a társaságomat."
Marmint akarta eddig. De meg neki is betelt a pohar :)
Viccet felre teve, kezdj el dolgozni, szedd ossze magad, es hidd el hogy lesz millio egy nala jobb, aki akkor tamogat majd amikor kell. Kitartast es sok sikert kivanok mindenhez
9/15 anonim válasza:
Fél a felelősségvállalástól, az elköteleződéstől, vagy épp nem hiszi, érzi azt, hogy (aki elhagyja) tudna-e megfelelően segíteni a másiknak bármiben is.
10/15 anonim válasza:
Mert az átlag pasik legalább olyan anyagiasak mint sok nő, csak ezt nem vallják be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!