Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy valaki pont akkor hagyja magára a másikat, amikor annak a legnagyobb szüksége van rá?
Tudja,hogy van két fiú barátom és azt mondta,hogy jöjjek velük össze,hogy ne kerüljek utcára.Ez egy kicsit beütött nekem.Ez,amit mondott nekem.Most az a tervem,hogy egy kicsit sajnáltatom magam aztán feltámadok a hamvaimból mint egy Főnix.
Valaki mondta,nem élünk együtt.
Ezek a döntések nem születnek egyik percről a másikra. Nem valószínű, hogy azért hagy magadra, mert bajban vagy, hanem mert most jutott odáig, hogy már nem akar veled lenni.
Jelenleg én is olyan döntes előtt állok, hogy megyek, vagy maradok. Leginkább mennék. Ha a párom elvesztene a munkáját, vagy valami más fontos dolgot az életében attól nem maradnék vele, ha már megszületett a döntés.
Ha már a barátaiddal is össze akar boronálni, akkor hidd el, hogy már nem akar téged, csak azt akarja, hogy kilépj az életéből.
Értem én, hogy te mindent megtettél érte, amikor bajban volt, de ne akard, hogy csak sajnálatból veled maradjon viszonzás képpen.
Miért nem dolgozol?
Szerintem így,hogy tudja,utcára kerülhetsz és nem dolgozol,kicsit átgondolta a dolgokat,amit meg is értek. Szerelemmel még én sem fizettem a boltban kenyérért. Nem akar eltartani valószínű. Ez most bunkó dolog lesz részemről,de én sem akarnék eltartani senkit,csak a gyerekem. Sajnálom,de ez van. Ezerszám keresnek pénztárost,üzemanyagkútra shopost,árufeltöltőt stb..nem tusom merre laksz,de hacsak nem egy falu vagy község,nem akarom elhinni,hogy nincs semmi meló.Persze,a legkényelmesebb otthon lenni és facebookozni,de attól még éhenhalsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!