Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek nem teljes a kapcsolata, az miért nem hagyja ott a másikat, ha mellette más nőknek írkál és vagy szeretőket tart mellette?
Nekemis írkál egy pasi már régóta, de kapcsolatban van. Nincs gyerekük. Az ilyen miért nem szakít, ha nincs minden rendben? Mondtam is neki, hogy bocsi, de nem leszek B terv.
Miért nem elég bátor valaki ott hagyni a f@s kapcsolatát vagy csak akkor ha van egy új biztos?
Ezek szerint nálad ez kiderült, vagy "csak" rájöttél?
Sajnos ilyet én is ismerek, neki van egy nagyobb gyereke is, és már 2. vagy inkább 3. házassága...ez elmond róla valamit. Kíváncsi lennék az exxekkel miért lett vége.. ráadásul ezekkel nem dicsekszik el..
Én is észrevettem, hogy több embert is szédít.. de olyan bosszantó... sajnálok rajta kívül mindenkit. Ráadásul rendes súlyfeleslege is van az illetőnek, csak hát azt hiszi a szakmája miatt majd valakinek bejön..
Igaz, a válaszodra a kérdést nem tudom. Én is szeretnék rájönni.. de lehet az ilyen nem tud kapcsolatot létesíteni valamiért, mert a korábbiakból hiányzott valami.. eléldegél a házasságban, ahol meleg kaja várja, úgyahogy megvannak, az extra pedig meglesz máshol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!