Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatba állnátok olyan lánnyal aki sok fiúval volt
már?
50# nem fogok veled leállni levelezni, ha valami mondanivalód van, írd le ide. Olyan legális, törvényes opció nem létezik, hogy fogadás lepapírozva ellenőrrel. Legyen jogilag korrekt: közjegyző által hivatalos, végrehajtható okiratba foglalva, aminek a költségét természetesen te fizeted, hiszen te ajánlottad fel a fogadást. Majd te is leteszel letétben egymilliót a közjegyzőnél készpénzben, meg én is. Deal?
2023. nov. 25. 09:17
Részemről mehet, bár vannak kétségeim a komolyságodra vonatkozóan. Aki csóróságnak ítéli, ha valakinek egymillió forint nagy pénz, az nekem nem kicsit gyanús. 1 millió Ft még a multicégek vezetői szemében sem kevés pénz. A legtöbb embernek pedig már az bosszantó, ha mondjuk megbüntetik 20 ezer Ft-ra tilosban parkolásért.
Na de tegyünk egy próbát. Milyen feltételt tekintesz elfogadottnak, ami egyértelmű bizonyíték, hogy nem incel vagyok? Lakcímkártya? Korábbi fényképek? Tanúvallomások? Lássuk a részleteket.
2023. nov. 25. 10:11
52# sosem parkolok tilosban, és ez max Mucsaröcsögén számít nagy összegnek, kéthavi átlagbér kb, meg te ajánlgattad amúgy. 🤔 Legyen egy video a jelenlegi pároddal, egy általam megjelölt napon reggel hétkor elkészítve, ahol fél percig csókolóztok a kezedben egy kézírásos papír gyakori kérdések felirattal. A mai napról meg egy közös fotó ugyanazzal a csajjal, elég lesz egy Burger Kingben jobbra fordított koronával a fejeden. Amúgy meg nyilván incel vagy, de nekem megér ennyit egy nyilvános alázás, hogy ne csak anonim legyen nagy a szátok. Szóval ha megvan a közjegyzői letéted, szólj, hogy melyiknél, és folytathatjuk.
2023. nov. 25. 11:31
Aki 40 éves koráig túl van 30 férfin, az felőlem lehet a hűség mintaképe is. Nem érdekel, mennyire hűséges, mert aki ilyen sűrűn váltogatja a férfiakat, az vagy a férfiak egy szűk rétegére koncentrál-akikkel lehetetlen hosszútávon kapcsolatban maradni-, vagy maga olyan személyiség, akit néhány hónapig érdemes kefélni, utána nem marad meg mellette az ember.
Ha belegondolok, a mi korosztályunkban általában 16-17 évesen már sok lánynak megvolt az első fiú. Onnantól 25 év alatt 30 szerelem... nincs mit hozzáfűzni.
2023. nov. 25. 16:39
54# "aki ilyen sűrűn váltogatja" évente egy az sok? Vagy 2 év alatt a 30, egy kiégettség miatt, de utána terápia, és 30 éves korára 8 éve nem volt senkije,na ok.
2023. nov. 25. 20:15
A hűséget nem érdemes kikövetelni, mert akkor sz@rt sem ér!
A hűség vagy egy önként vállalt viselkedésforma, vagy igazából nem is létezik.
A feltétlen hűséget az önbizalomhiányos, kishitű emberek követelik meg a másik féltől.
Ha a hűség teher, akkor nem lesz hosszú életű.
A hűséget sokan egy biztosításnak tekintik.
2023. nov. 25. 20:37
#54 Egyetértek veled! Én konkrétan voltam olyan csajjal kapcsolatban, aki jelenleg 28 éves, és bőven túl van a 20 pasin. Szoktunk találkozni, chatelgetni. Nála tényleg valami nem 100-as a felfogásásban, olyan aki alkalmatlan a kapcsolatra, de közben szeretne gyereket, esküvőt, családiházat. Kollégák voltunk, és anno nekem panaszkodott, hogy minden pasija csak az elején volt normális, és törödő, aztán hanyagolták, meg hisztiztek, aztán rájöttem miért. Ő egyszerűen csak van egy kapcsolatban, mit akit valamikor nagy csalódás ért, ami igaz is, mert mesélte, hogy sokat fogyott. Egyszerűen elvesztettem felé az érdeklődésem, mert azt láttam, hogy feleslegesen töröm magam, ő nemigazán tesz bele érzelmeket, hiába mondta, hogy szeret, de alig mutatta ki.
2023. nov. 26. 07:47
57# te valami funkcionális analfabéta vagy? Közjegyzői letétről beszéltem. Mit hogy fogok fizetni, jó hogy már nem sikkasztással fogod látatlanban megvádolni a közjegyzőket. Ehhez semmilyen személyes adatomat nem kell tudnod, meg együtt sem odamennünk, eszem ágában sincs veled találkozni. Senkit sem érdekelsz, te akarsz mindenáron bizonygatni, amire a kutya nem kért, hát akkor bizonyíts.
2023. nov. 26. 08:26
60-as,te nagyon hülye vagy.Inkább bújj össze a barátnőddel,ne itt vergődj.Egy millió meg nem nagy pénz,csak az egyik kutya belekerült már annyiba az éven.
2023. nov. 26. 09:01
Ez a kiélte magát remélem nem azt jelenti, hogy nincs szexuális vágya, mert az ilyenből nem kétnék.
2023. nov. 26. 09:42
Kapcsolódó kérdések: