Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kapcsolatba állnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatba állnátok olyan lánnyal aki sok fiúval volt már?

Figyelt kérdés
24éves a leányzó. Ott tartunk ,hogy kapcsolat lesz belőle..de ő elmondta kiélte magát. 15fiúval volt körülbelül. Én 5éves kapcsolaton vagyok túl.. kicsit ez visszatart.. Nagyon sok?

2023. nov. 23. 19:38
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
62%
23-as,azért nincs akkora pöcörőtök,mint azt gondoljátok,és a keménység is vitatható sokaknál.Te se sok nőt dughattál,mert akkor tudnád,hogy a hüvelyben is vannak izmok,amiket lehet használni.
2023. nov. 24. 10:08
 32/60 anonim ***** válasza:
21%
31. Vannak de az eltud lazulni .
2023. nov. 24. 10:19
 33/60 anonim ***** válasza:
90%
Van intim torna.Napi 10 perc,és sok egészségügyi hatása is van.Azonkívül szex közben is lehet szoritani,a férfiak szeretik.Főleg,ha élveznek el.
2023. nov. 24. 10:25
 34/60 anonim ***** válasza:
36%

30-as: az a baj, hogy itt már megint ti nők meg akarjátok nekünk mondani, hogy mit kellene szeretnünk, mit kellene priorizálnunk, hogyan kellene meghozni a párkapcsolati döntéseinket.

Egy ismeretlen személy feltett egy kérdést:

"Kapcsolatba állnátok olyan lánnyal aki sok fiúval volt már?"

A kérdés a jellegéből adódóan a férfi fórumozókhoz szólt. A többség azt mondta, hogy nem.

Erre jössz te, és elkezded magyarázni, hogy mennyire rosszul látjuk a dolgokat, mennyire rosszul vélekedünk a nőkről.

Csakhogy ez nem egy matematikai példa. Itt érzésekről, személyiségről, lélekről van szó.

Hiába akarod te megmondani, hogy nekünk mit KELLENE szeretnünk, nem fog menni. Mert ez nem így működik. (Eleve, miért akartál te ehhez a kérdéshez hozzászólni???)

Nekünk a könnyűvérű nőkhöz való viszonyulásunk érzelmi alapú. Nem tudunk megnyomni egy kapcsolót a fejünkben, hogy "hoppá, már nem is zavar a múltad!" Ez egy adottság.

Te keress olyat, akit nem zavar, hogy 50 fxsz volt már benned. A leírásod alapján találtál - hát légy vele boldog! Nem is értem, minek irkálsz itt!

A komplexusos megjegyzéseitekre meg csak egy gondolat:

Igen, baj van az önbizalmunkkal - és akkor mi van??? Az önbizalom és a komplexusok az életünk eredménye. Amit a világból tapasztaltunk, amit a világtól kaptunk, az eredményezte a jelenlegi személyiségünket. Ez van. Tökmindegy mi a gyökérok, azt nézd, mi az eredmény: Nem akarunk exribizlikkel komoly kapcsolatot.

Pont. Nem is értem, mit kell ezen még ragozni!

2023. nov. 24. 10:29
 35/60 anonim ***** válasza:
86%

Én semmit nem akarok nektek megmondani.Engem nem zavar,ha más tapasztalatlan/szűz lányt akar.Csak ne játszuk már a hattyú halálát,hogy az egy jó ember,jó anya,stb...Csak azért lenézni valakit,mert nő és szeret dugni nem arra utal,milyen erkölcsös ember vagy.Nem különb nálam egy férfi se,főleg,hogy a fele nem ért a szexhez.

Amúgy én egy másik válaszoló vagyok.Kb 30 férfival voltam.

Nem ismersz minden ribizlit,lehet kedvesebb,szebb és jobb,mint akit a kutya se hugxozott körbe.És a szűz/kevés partnerral rendelkező nőkre is sértő,hogy csak egy pi.nának nézitek öket,mert csak kevés f.asz járt bennük.Van nekik személyiségük is,meg lelkük.

2023. nov. 24. 10:43
 36/60 anonim ***** válasza:
82%

Nekem az a fura, hogy tőlem soha senki nem kérdezte hány pasival feküdtem le, ahogy én se kérdeztem senkitől, hogy hány nővel volt.

Kérdező, ha neked sok akkor sok, mindenkinél más lesz a szám. De mit számít ez? Ha nem csalt meg senkit és védekezett? Vagy a nők nem élvezhetik a szexet?

2023. nov. 24. 11:19
 37/60 anonim ***** válasza:
25%

"mert a párkapcsolatok tartós boldogsághoz vezetnek, mi sem bizonyítja jobban, mint a 70%-os válási ráta."

Ha kicsit gondolkoznál mielőtt írnál, rájöttél volna, hogy most pont engem bizonyítasz ezzel. Igen, a házasságok több mint fele válással végződik (amit túlnyomó részben a nők kezdeményeznek), és ennek egy fő oka pontosan az amit írtam, a pair-bonding ability elvesztése (és egyéb okok is, modern feminizmus, karrierista nők, fogamzásgátló, stb.).

"Neked miért fáj, hogy egyes nők falják a pasikat?"

Az túlzás hogy fáj, de mondjuk picit tovább látok a saját orromnál, és felismerem a helyzet súlyos társadalmi következményeit. Egy ilyen hook-up culture-ben nincsen családalapítás, tradicionális családi értékek. Anélkül pedig nem létezik egészséges, funkcionális társadalom, sem emberiség jövője. Már most láthatjuk ennek a kihatásait. Apa nélkül felnövő gyerekek, lány komplexusos, problémás, fiú töketlen, feminizált.

2023. nov. 24. 12:58
 38/60 anonim ***** válasza:
81%

34# mi ez a királyi többes? A saját nevedben beszélj. Rohadtul nem érdekel, hogy a nejemnek hány partnere volt régebben, nem egy korlátolt szüzikével fogom összekötni az életem. A másik, meg hogy az emberek többsége, nem komplexusos, orbitális baromságokat jelentesz ki, ráadásul elég arrogáns, kihaénnem stílusban, holott a stílusodról lesír, hogy sem feleséged, sem hosszútávú kapcsolatod nem volt soha. Szerinted ribi, akinek több partnere volt, és szereti a szexet, más szerint meg nem, mindenkinek joga van a saját véleményéhez, nem kell a másik oldalt gyözködni.

43F

2023. nov. 24. 13:24
 39/60 anonim ***** válasza:
30%

A férfiak többségét nem az fogja érdekelni, hogy 0, 1, vagy 5 férfival szexelt a nő, akivel össze szeretné kötni az életét. De azért egy klasszikus párkapcsolat olyan szintű elkötelezettség, amiből nem lehet csak úgy minden következmény nélkül kiszállni,pláne ha közös hitel, vagy gyerekek is vannak.Szóval azért mégsem mindegy, ki hogy áll a szexhez.

Igen, előfordul, hogy decens nők 40 körül átmennek csitribe és kipróbálják a ph.szkörhintát. De inkább az jellemző, hogy a lapos házasságuk mellett összefekszenek valakivel rövid ideig, titokban, akitől azt várják, ami otthon már nincs.

Na már most egy olyan nőtől, akinek 24 évesen már egy átjáróház a teste, nemigen lehet elvárni, hogy akkor is hűséges lesz a párjához, amikor az neki szenteli az életét, milliókat költ a közös családi fészekre. Sokkal inkább számítani lehet arra, hogy ha sikerül magára húznia azt az épp útjába akadó férfit, akire ráizgul, azzal megcsináltatja magát, tök mindegy, mit gondol a párja. Az ilyen nők biztosan cefetül jók a szexben, de vagyonközösséget azért nem vállalnék velük. Egész egyszerűen azért nem, mert nekem sosem csak és kizárólag az volt a fontos, hogy jó legyen a szex. Az is fontos, hogy ne tartsa oda mindenféle kannak a fenekét. Ne dugassa magát másfél órán át egy idegennel a közös ágyunkban. Meg ilyenek.

2023. nov. 24. 18:06
 40/60 anonim ***** válasza:
74%
Nem dugatom magam idegenekkel,ha szerelmes vagyok,akkor nem kell más.A hűségnek semmi köze a partnerek számához.A pénzügyi kulturám elég jó,én is költök a házasságban,mivel közös kassza,közös cél.És nem a saját ágyamban dugnák,ha sor kerülne rá.A lényeg,hogyha szabad vagyok azzal fekszem le akivel akarok.Ha meg van párom,akkor csak sz kell.Igaz én ritkán vagyok szerelmes,ezért minimális kapcsolatom volt,de akkor nekem csak az a valaki kell.
2023. nov. 24. 18:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!