Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatba állnátok olyan lánnyal aki sok fiúval volt már?
És ha csak 2 pasit vall be?
Csajoknál más a szám mint pasiknál.
24 évesen ez sok. De még 44 évesen is.Egy biztos, szereti a phaszt.
Nézd, vannak olyan nők, akik 50 évesen 2-3 férfit tudnak maguk mögött, és nyomós oka volt annak, ha váltottak. Ismerek olyan 50 éves anyát, akinek mindegy, hogy kivel van, csak minden nap megdugja. Igény kérdése. Neked mi az igényed?
Azt vedd számításba, hogy nem áll meg nálad a széria.
Összefoglalnám a lényeget:
1) mindenkinek joga van olyan elvárásokat támasztani, amilyet akar
2) mindenkinek joga van a másik elvárásait elfogadni, vagy elutasítani
Ha te olyan nő vagy, akinek sok partnere volt, akkor
1) utasítsd el azokat a férfiakat, akiknek elvárása a kevés előzmény
2) keress olyan férfit, akit nem érdekel a múltad
Viszont szerintem sokkal több férfit érdekel a múlt, mint ahogy azt ti hiszitek. Csak titeket ez rohadtul zavar, és nem akarjátok elismerni. Az életben nem vallanátok be, hogy hát igen, volt olyan pasas, aki nektek tényleg komolyan tetszett, de az lelépett pár numera után, amikor megtudta, hogy már volt előtte 40 másik pasitok.
Mondjátok még itt az önbizalomhiányt és a komplexusokat. Komolyan gyerekek, hát kinek nincs lelki problémája ezen a világon??? Persze, nyilván vannak Henry Cavill külsejű gazdag fazonok főnyeremény szexuális teljesítménnyel és 20 centis szerszámmal, akiknek tényleg semmi baja az életben, és csak úgy sugárzik belőlük a lelkierő.
De azt el kell fogadnotok, hogy a férfiak többsége nem ilyen. Hogy nem lehet mindenki a tápláléklánc csúcsán, és igenis ez okoz mindenkiben kisebb-nagyobb önbizalomproblémát.
Márpedig nem juthat mindenkinek férfi a csúcsról. 10-ből 9 nőnek bizony alatta kell választania, ha férfit akar.
Ismétlem: mindenkinek joga van olyan elvárásokat támasztani, amilyet akar. Te dönthetsz úgy, hogy elfogadod, vagy elutasítod. Még csak magyarázatot sem kell rá adnod, nem tudom most minek írtál ide egy ekkora védőbeszédet.
Nekem nem kellene komoly kapcsolatra egy olyan nő, mint te, akibe már boldog-boldogtalan beledörgölte a f0szát. Engem zavarna, hogy lotyóként élte az életét.
Nem is értem amúgy, mit hadakozol itt. A kérdés a férfiakhoz szólt, hogy mit gondolunk. Egyáltalán miért érezted úgy, hogy ebbe most bele kell szólnod?
Az a baj,hogy hiába pörögne a nők többsége egy f@szon,a legtöbb férfi nem tud dugni.Nekem alap,hogy magától felálljo és birja legalább egy másfél órát,ha van időnk a szexre.Nekem ennyi idősen vagy husz volt.Volf benne szerelem,összejárás,alkalmi.Komoly kapcsolatom van 15 éve.Nekem is kérdezte a férjem mennyivel voltam,de csak azért,mert tudta ugyis visdzamondják neki,még azok is akiket látni se láttam életemben,nemhogy dugtam volna velük.
Annak meg semmi köze a jó anyasághoz,a hűseghez,a megbescsüléshez,kinek mennyi partnere volt.En szeretem a da.szt,szeretek szopni,sokan tudják,mégis lenne komoly kapcsolatra is lehetőségem.Nagy szerencsém van,hogy az akit szeretek az ugyanolyan vérmérsekletü,mint én,és jól működik a szex közöttünk.
Mindenki tudja neki mi fér bele,de csak az ostobák hiszik azt,hogy egy szűz lány maga csoda,aki meg sokkal volt az csak egy selejt.Amúgy pont az ilyen magukat előadó tökéletes nők szoktak negyven körül faszról faszra ugrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!