Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatba állnátok olyan lánnyal aki sok fiúval volt már?

Azért mert szeretek szexelni, nem leszek egyből hűtlen is. 30 valamennyi férfival feküdtem le eddig életem során, de soha nem csaltam meg senkit. Ha szeretek valakit és elköteleződök mellette, csak ő van és senki más, rosszul vagyok a gondolattól is, hogy más érjen hozzám.
Na de ha szingli vagyok és érzelmileg se függők senkitől…na akkor kiszabadul a belső ribim😄 ami abszolút lehet elítélendő, nem érdekel, de a hűtlenséget kikérem magamnak 😄

Még mindig nem érted utolsó.Szinglit lét=azt csinálsz,amit akarsz,azzal és úgy ahogy akarod.
Parkapcsolat=nem kell más,mert a szerelmedre vágysz.Nincs vonzóbb férfi,amig a kapcsolat működik.Ha nem működik,meg ugyis szakítás lesz a vége.És hagy ne kelljen már olyan valaki mellett leragadnom,akivel nem jó,vagy teljesen mások az igényeink.Érdekes módon engem mindig azok hordtak le legjobban akiknek nem alltam meg.
40es voltam.

Persze, persze 48... ismerjük már ezt. Akinek nem tetszik a véleménye, az nyilván csak egy csóró incel lehet.
Figyelj, ajánlok neked egy fogadást. Én bebizonyítom neked, hogy tévedsz, tagadhatatlan bizonyítékokkal.
És ha igazam van, adsz nekem egy szép nagy összeget. Mondjuk 1 millió Ft-ot.
Hivatalos fogadás lesz, lepapírozva, ellenőrrel, stb.
Deal?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!