Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kapcsolatba állnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatba állnátok olyan lánnyal aki sok fiúval volt már?

Figyelt kérdés
24éves a leányzó. Ott tartunk ,hogy kapcsolat lesz belőle..de ő elmondta kiélte magát. 15fiúval volt körülbelül. Én 5éves kapcsolaton vagyok túl.. kicsit ez visszatart.. Nagyon sok?

2023. nov. 23. 19:38
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
79%

Azért mert szeretek szexelni, nem leszek egyből hűtlen is. 30 valamennyi férfival feküdtem le eddig életem során, de soha nem csaltam meg senkit. Ha szeretek valakit és elköteleződök mellette, csak ő van és senki más, rosszul vagyok a gondolattól is, hogy más érjen hozzám.

Na de ha szingli vagyok és érzelmileg se függők senkitől…na akkor kiszabadul a belső ribim😄 ami abszolút lehet elítélendő, nem érdekel, de a hűtlenséget kikérem magamnak 😄

2023. nov. 24. 18:44
 42/60 anonim ***** válasza:
87%

Még mindig nem érted utolsó.Szinglit lét=azt csinálsz,amit akarsz,azzal és úgy ahogy akarod.

Parkapcsolat=nem kell más,mert a szerelmedre vágysz.Nincs vonzóbb férfi,amig a kapcsolat működik.Ha nem működik,meg ugyis szakítás lesz a vége.És hagy ne kelljen már olyan valaki mellett leragadnom,akivel nem jó,vagy teljesen mások az igényeink.Érdekes módon engem mindig azok hordtak le legjobban akiknek nem alltam meg.

40es voltam.

2023. nov. 24. 19:03
 43/60 anonim ***** válasza:
76%
Nekem kva mindegy elhiszed e vagy sem! De amíg te hánysz idegenek elete miatt, én addig elvezem azt😘
2023. nov. 24. 19:10
 44/60 anonim ***** válasza:
20%
Kérdező, látod a kommenteket. Kaptál némi ízelítőt azon nők személyiségből, akik "színes életet éltek". Ezek után döntsd el te, hogy kell-e ez neked. Egyáltalán: tudnád-e úgy fesztelenül élvezni a szexet, hogy előtted az adott nőben már 15 másik férfi gxcis fxsza járt.
2023. nov. 24. 19:24
 45/60 anonim ***** válasza:
84%
ha hűséges lesz... akkor igen.... engem nem érdekel hogy hánnyal volt, csak mellettem ne legyen még egyel se.
2023. nov. 24. 19:27
 46/60 anonim ***** válasza:
20%
Lehet... akad elég idióta sajnos, ez igaz.
2023. nov. 24. 19:39
 47/60 anonim ***** válasza:
79%
45# a tiéd nem járt valszeg még egy nőben sem, lesír rólad, hogy ez a bajod. 😁
2023. nov. 24. 19:39
 48/60 anonim ***** válasza:
20%

Persze, persze 48... ismerjük már ezt. Akinek nem tetszik a véleménye, az nyilván csak egy csóró incel lehet.

Figyelj, ajánlok neked egy fogadást. Én bebizonyítom neked, hogy tévedsz, tagadhatatlan bizonyítékokkal.

És ha igazam van, adsz nekem egy szép nagy összeget. Mondjuk 1 millió Ft-ot.

Hivatalos fogadás lesz, lepapírozva, ellenőrrel, stb.

Deal?

2023. nov. 24. 19:51
 49/60 anonim ***** válasza:
67%
49# hát a csóróságodra épp elég bizonyíték, hogy neked egymillió Forint nagy összeg, de legyen, állom a fogadást, ami nyilván kétoldalú: én mit kapok?
2023. nov. 24. 20:28
 50/60 anonim ***** válasza:
26%
1 millió Ft. Állom a fogadást. Írj rám privátban.
2023. nov. 24. 22:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!