Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Friss kapcsolatban hogy állnátok ehhez a helyzethez?

Figyelt kérdés
2 hónapja vagyok ezzel a férfival. 2 munkája van és mellette tanul. Munkamániás és botrányosan túl van vállalva. Ez az első hónapban nem okozott problémát, mert pont egy laza időszak volt neki, akkor minden tökéletes volt, elkényeztetett, de az utóbbi 1 hónapban brutálisan túlhajszolja magát, de olyan szinten hogy az egészségére megy már rá és megy át depresszióba, folyton a munkán agyal. Emellett rám nem tud úgy koncentrálni, ahogy szeretném. Ebben a pörgésben ő kevesebbet gondol rám, alig van ideje rám. Nekem ez rosszul esik. Beszéltem vele erről, mondta hogy ez most egy ilyen nehéz időszak lesz néhány hónapig, de utána jobb lesz, csak legyek türelemmel. Azt mondta, ő most ennél többet nem tud velem foglalkozni, de nem szeretne elveszíteni, velem tervez, eleve úgy jöttünk össze hogy ő már csak olyannal jönne össze, akivel el tudja képzelni hogy családot alapít stb., mert erre vágyik. Én látom azt hogy ha szabadideje van, azt tényleg rám szánja, nem bulizik, nem haverozik, nem szórakozik, nem hobbizik, a munkán és sulin és kötelezettségeken kívül csak velem foglalkozik de ez így is csak heti 1 napot jelent. Én is szeretnék vele lenni de nem tudom hogy támogathatnám ebben a helyzetben, hogy segítsem őt. Mégis mire vágyik egy túlhajszolt férfi egy nőtől úgy, hogy találkozni nem tudnak, csak messengeren beszélnek? A találkozók mindig tökéletesek, de a maradék heti 6 napban csak messengeren csetelünk és hallgatom a problémáit, amivel nincs gond, mert legalább megosztja velem, de mit vár tőlem?
2023. márc. 3. 11:40
 1/4 anonim ***** válasza:
87%

Miért is akarod egy alig ismert valakiért feladni a komplett életedet és teljesen alárendelődni, támogatni A FÉRFIT? Hogy akarnátok ti így kapcsolatot, pláne családot? Majd a gyerekekkel is egyedül akarsz lenni mindig?

Munkamániás férfi mellett a te igényeid mindig hátra lesznek sorolva. Tapasztalat.

Hogy ő mit vár tőled...? És te mit vársz tőle? Az érdekel bárkit? Na ugye.

2023. márc. 3. 11:44
 2/4 anonim ***** válasza:
89%
Nekem nem kellene ilyen férfi, igaz, nem én ismerem, de a leírtak alapján ez nem igen fog változni. Munka munka hátán, te meg heti 1 napba férsz bele. Hagyjuk
2023. márc. 3. 11:44
 3/4 anonim ***** válasza:
78%

Ha ez tényleg időszakos (pl hamarosan lediplomázik és onnantól nem kell tanulnia plusz lehet egy rendes állása a kettő helyett), nekem nem lenne gond egy ideig.

Mikor a párommal randizni kezdtünk, mindketten nagyon elfoglaltak voltunk, de mégis belefért heti 2-3 randi. Igaz, nagy szerencsénk volt, közel laktunk.

2 hónapja vagytok együtt, 2 hónapja randiztok, vagy 2 hónapja találkoztatok először? (Ezek szerintem normál esetben nagyon nem egy időre esnek)

2023. márc. 3. 12:06
 4/4 anonim ***** válasza:
92%
Szakítanék. Nincs időm arra, hogy rá várjak. :)
2023. márc. 3. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!