Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valóban gáz lenne, hogy elteszek minden mozijegyet és rózsát emlékbe?
Van egy párom, akibe szerelmes vagyok. Hetente tudunk találkozni, általában hétvégén vagy egy pénteken és szombaton. Egyik nap mindig laza otthonülős családi ebéddel vagy vacsival, másnap megyünk csinálunk valamilyen programot. Voltunk már többször moziban, várost nézni, gokartozni, tropicariumba, túrázni, stb. A mozijegyeket meg a hónapfordulós rózsákat mindig elteszem.
Mutattam páromnak, hogy mind megvan, erre azt mondta, hogy gáz és hülyeség.

#13 Nekem is volt ilyen exem, egyszer tök véletlen észrevettem, amikor a kezébe vette a telefonját, hogy az összes szerelmes SMS-emet kitörölte (nagyjából 5 darab üzenetről van szó). Megkérdeztem, hogy miért és az volt a válasz, hogy a tárhely miatt 😀
Ugyanez a barom a mai napig hordja a márkás ruhákat, amiket tőlem kapott 10 évvel ezelőtt, azokban pózol a facebookon.

Kissé tinis dolog, de én szerintem még felnőtt nőnél is kedves, aranyos, kedves gesztus, ezen is azt látnám, hogy jó vagyok nála, bocs a kifejezésért. Egy vissza jelzés lenne, hogy jól jártam ki a tenyéren hordás iskoláját.
Viszont szakítás után azonnal dobd ki ezen dolgokat, előbb mint a pasit a gondolataidbol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!