Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valóban gáz lenne, hogy elteszek minden mozijegyet és rózsát emlékbe?
Van egy párom, akibe szerelmes vagyok. Hetente tudunk találkozni, általában hétvégén vagy egy pénteken és szombaton. Egyik nap mindig laza otthonülős családi ebéddel vagy vacsival, másnap megyünk csinálunk valamilyen programot. Voltunk már többször moziban, várost nézni, gokartozni, tropicariumba, túrázni, stb. A mozijegyeket meg a hónapfordulós rózsákat mindig elteszem.
Mutattam páromnak, hogy mind megvan, erre azt mondta, hogy gáz és hülyeség.

17 évesen én is ilyen voltam. Eltettem a ballagási rózsát is tőle (kékrózsa), meg minden kabalát hülyeségetvgyűjtöttem, a hatalmas plussel aludtam a koliban is amit tőle kaptam és nyilvántartást vezettem arról mennyi időt töltünk együtt.
De ezeket úgy nem mutogattam. Ezek nekem szóltak magamban, nem arra, hogy ezt reklámozzam meg ezzel promotáljam magam vagy akármi.

Leszólnia azért nem kellett volna. Az én barátnőm is ezt csinálta egy ideig, kagyló a dunapartról, erdőben talált kő vagy virág stb.
Én nem tenném, alapvetően nem szeretek az emlékekkel pár percnél tovább foglalkozni, nosztalgiázni.

Inkább aranyos :D
Lehet ő nem olyan érzelgős mint te, mindenki más.
De ha vannak ilyen emlékek, nemhiszem hogy sokat számít mit gondol róla :)
Neked fontos, meg jó vele lenni ez a lényeg.

"Mutattam páromnak, hogy mind megvan, erre azt mondta, hogy gáz és hülyeség."
Eléggé lelombozna, ha ennyire nem értenénk egymást, és gáznak és hülyeségnek tartaná és nevezné, ami nekem kedves és fontos.
Szerintem sajnos nem vagytok egymáshoz valók. Nagyon sok fájdalmat okozhat még neked a későbbiekben.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!