Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg nem érdeklem azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem érdeklem azért nem ír vissza,vagy valóban fent van Facebookon de nem nézi az üzeneteit?

Figyelt kérdés

Reggel írtam még neki ,majdnem elütött egy kocsi.

Azóta 10x ha nem többször biztos fent volt,nem jelezte hogy látta,de biztos látta.

Aztán most írt vissza.

Felesleges be beszélnem magamnak hogy érdeklem,igaz?

2023. szept. 30. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:
26%

Nem érdekled, vagy játszmázik. De ezek közül egyik sem jó.

Ha szeretnéd nagyon ezt az illetőt, jelezd neki hogy téged ez zavar. És ha utána is így viselkedik, akkor felejtős.

2023. szept. 30. 18:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mit és hogyan írt vissza. Én spec reggel óta rá sem nagyon néztem a telómra,strandon voltam, úsztam, vásároltam, ez nem jelent semmit.
2023. szept. 30. 18:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha most dolgozik, dolga van, sürgősen, akármi, akkor hogyan írjon vissza? Mi az,hogy biztosan látta? Ott volt a pipa? Ugye tudod hogy nem működik 100% még az se hogy mikor vagy elérhető? Egyébként mennxiszer írsz neki naponta? Többször? Ne csodálkozz, hogy nem nézte meg/megnézte és nem irt vissza, mert azt hitte fel akarod magadra hívni a figyelmet. Egyáltalán jártok, vagy csak ismerkedtek online?
2023. szept. 30. 18:08
 4/5 anonim ***** válasza:
51%
Ugyanmár. Engem ha érdekel valaki, pár órán belül visszaírok neki, ha más nem annyit hogy bocsi most dolgozok, este beszélünk. Többi csak kifogás, mikor az embereknél 0-24-ben ott a telefon.
2023. szept. 30. 20:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Miért a Facebookon írsz neki? A legtöbb ember azért nem nézegeti non-stop, mert pl dolgozik, tanul, sportol, programjai vannak, rokonlátogatás, bármi, olyan helyzet is lehet, ahol nem lehet, vagy nem illik telefont használni. A páromnak egész biztos nem a Facebookon írkálnék, hanem felhívnám, pláne gond esetén. Ha nem tudod a számát, vagy nem vagytok olyan szinten, hogy csak úgy felhívhasd, akkor nyilván nem érdekled, meg nem itt kellene kérdezgetned, ha bejössz valakinek, az tök nyilvánvaló.
2023. okt. 1. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!