Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ez valóban így van nálatok a párválasztásnál?
Figyelt kérdés
- FELESÉGNEK/ÉLETTÁRSNAK: [link]
- KOMOLYABB BARÁTNŐNEK: [link]
- SZEXPARTNERNEK: [link]
- CSAK 1-2X DUGNI: [link]
2023. szept. 19. 12:28
2/7 anonim válasza:
Ebből csak a komoly jön be, és az elég is, a többi nem kell.
3/7 anonim válasza:
Ezen is múlik nameg a belsőn is. Bár tegyük hozzá szerintem ezeken a képeken elég jól olvasható a jellem és intelligencia is. Összességében meg nagyjából igen, a képek alapján. Nem véletlen szoktam a komolyabb barátnőt preferálni nagyrészt az összes többi kategória róvására.
4/7 anonim válasza:
Nem választottam még párt csak külső/kép alapján 😃 de ja, a 3.-at dugnám, huzamosabban, mindenképp
5/7 anonim válasza:
Szerintem a feleség képpel nagyon mellélőttél, az idejáró pasik legtöbbje huszas-harmincas, erre berakod ide az anyukájukat. És mielőtt hőbörögni kezdesz hogy 35 éves, nézd meg jól a képet. Hiába van filterezve az arca, így is látszik hogy 50 körüli. A nyaka és a dekoltázsa bőre viszont elárulja hogy talán még annál is több.
6/7 A kérdező kommentje:
5. Valóban 50-es. És az idejárók 70%-a lelakott háziasszony, férfi/fiú 10% lehet, abból 9% incel.
2023. szept. 19. 17:01
7/7 anonim válasza:
Akkor ha szerinted itt alig van férfi, akkor minek teszel ki nekik kérdést? :D
Amúgy az inceleknek se kellene 20-30 évvel idősebb néni, akármilyen jól néz ki a korához képest.
N, nem lelakott háziasszony, bár tulképp nekem mindegy hogy egy ilyen kérdést kiíró minek tart, gyanítom másnak is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!