Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak (párválasztásnál) valóban az összkép számít?
a B kosár az mióta pici?????
Pont belefér a tenyerembe és az a legjobb.
De megmondom neked kérdező, hogy semmi sem számít legalábbis nekem.
Nekem csak a szem, az arc, meg hogy ne legyen 200kilós tehén.
Szemben egyébként is le van írva minden.
Nem tudom, miért hisztériáznak nőtársaim a mellméret miatt. Nekem is B-kosaras van, na és aztán? Panasz még nem érte, sőt. Többnyire inkább örültek, hogy láthatják és játszhatnak vele. Keira Knightley-t pedig láttad már? Szerintem az egyik leggyönyörűbb nő, akit a mozivásznon láthatsz, de szinte olyan lapos, mint egy kisfiú. Mégis, többnyire olyan szerepeket kap, ahol a nőiség, a báj, a szexualitás, vonzalom, stb (Anna Karenina, a Büszkeség és Balítélet, A Hercegnő, Vágy és vezeklés, stb, stb) megtestesítője.
A visszajelzések nem elég biztatók? Vagy miért vagy megijedve ettől? Merthogy egy ideig én is kicsit aggódtam, hogy talán kicsinek találják a szerencsés szemlékők, de valahogy mindig le voltak nyűgözve inkább, és igen, merem állítani, hogy sokkal jobban áll nekem egy 75-B-s mellméret, mint mondjuk egy 90-D-s lenne... Az alól ki se látszanék. Aránytalan lenne. Nem minden a nagy mell...
Így van, nem minden a nagy mell. Én nőként ezt úgy erősíthetem meg, hogy nekem elég nagy a mellem, és képzeld, nincs pasim már egy jó ideje.
Szóval, láthatod, hiába nagy a mellem, nem ez a lényeg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!