Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban létezik a 2 másodperces szabály?
Az én esetemben biztos, hogy nincs ilyen.
Volt egy pasi, akivel egy szórakozóhelyre jártunk, idővel egy baráti társaságba is csapódtunk. El sem tudom mondani mennyire utáltam. Nem csíptem se a stílusát, se a személyiségét. Kinézetre jó pasi volt sokak szerint, igazi nagy dumás, de nekem nem jött be.
2-3 évig havi egyszer biztos találkoztunk a közös barátaink miatt. Egyre többet beszélgettünk, egyre jobban megismertük egymást. És borzasztóan belezúgtam. Azóta a férjem, több mint 10 éve.
3
Egy nagy része a fiatal lakosságnak már ilyen tinder féléken ismerkedik.
6
Viszont élőben is ugyanúgy fel tudod mérni a megjelenését 2 másodperc alatt, hogy döntést hozhass.
Az emberek többsége igenis külsőre ítél és csak nagyon nehezen lehet megváltoztatni első benyomását. Akkor a nők párválasztása során ez miért lenne másként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!