Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban létezik a 2 másodperce...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban létezik a 2 másodperces szabály?

Figyelt kérdés
Miszerint a nők 2 másodperc alatt eldöntik, hogy akarnak valamit egy férfitól vagy sem.
2023. szept. 4. 10:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
*földre Na
2023. szept. 4. 12:26
 12/20 anonim ***** válasza:
10 mert a leeső falatot 5 másodpercig még felveheted, de meg kell fújni te buta :)
2023. szept. 4. 12:29
 13/20 anonim ***** válasza:

Fújkalhatod, attól még bacis marad 😜

2023. szept. 4. 12:32
 14/20 anonim ***** válasza:
Neeem, ha megfújod, megeheted, ezt anyukám megtanította, uh biztos igaz :D
2023. szept. 4. 12:35
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem eldöntik hanem eldől. Nem a nők tehetnek róla, ez kémia (vagy több). És nem az dől el hogy akarnak tőle valamit, hanem az hogyha valakitől biztos hogy nem. Aztán ha valakivel nincs ez a fal, akkor lehetséges hogy igen lehetséges hogy nem. És van olyan is hogy aha, belenézel a szemébe, ok, jó lesz. Az tényleg pár másodperc.
2023. szept. 4. 12:37
 16/20 anonim ***** válasza:
MythBusters-ben cáfolták ezt a mítoszt. 😛
2023. szept. 4. 12:37
 17/20 anonim ***** válasza:

Hát, ha nem is 2 másodperc, de az tény, hogy bármelyik nemről is legyen szó, nagyon rövid idő alatt tudat alatt eldönti az ember agya, hogy tetszik-e neki a másik vagy nem.

Ettől függetlenül nem kell túl komolyan venni, hiszen akkor barátságokból sem születnének szerelmek, ha csak az első pár másodperc számítana.

2023. szept. 4. 13:31
 18/20 anonim ***** válasza:

Mindenki más. Nekem ez simán változhat, idő kell. Volt olyan aki amikor először megláttam nagyon tetszett. Utána is tetszett persze, de nem tudtam azt mondani, hogy akarom hiszen alig ismertem. Aztán kavartunk egy darabig de még akkor se akartam komolyat. Szimplán csak mert emberileg nem ismertem eléggé. Aztán én már akartam volna többet, de ő nem.

De velem nagyon sok olyan volt, hogy eleinte annyira nem vonzott/érdekelt a srác, csak szimpi volt de ennyi és később valami átfordult bennem, megismertem, más szemmel néztem rá és később már akartam többet.

Szóval, nálam sokszor idő kell ezekhez a dolgokhoz.

2023. szept. 4. 14:36
 19/20 anonim ***** válasza:
Biztos van olyan aki így működik, nekem MINIMUM pár hónap kell.
2023. szept. 4. 15:41
 20/20 anonim ***** válasza:
Simán.
2023. szept. 4. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!