Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti az itteni pasikkal valóban leszoktatok feküdni?
Figyelt kérdés
sok kommentbe olvastam hogy sok pasinak megvoltatok már2023. szept. 8. 16:44
4/16 anonim válasza:
Mivel egy viszonylag szűk kör írogat a topicba, itt igen sokan megvoltunk már egymásnak.
Üdv köreinkben :)
5/16 anonim válasza:
És akkor nekem erről miért nem szólt még senki?
7/16 anonim válasza:
Ugyan linkeld már be ezeket a bizonyos hozzászólásokat, ahol állítólag ezt olvastad, kérdező.
9/16 A kérdező kommentje:
2023. szept. 8. 17:08
10/16 anonim válasza:
Szerintem ebben a szekcióban olyan 30 ember írogat aki aktív. Hellyel közzel rá lehet jönni hogy ki kicsoda. Én pl. kb. 20 nővel beszélgettem már itt pár év alatt, lehetett volna kapcsolat is, de mivel házas vagyok(férfi) így nem lett semmi. Tehát én biztosan nem dugtam innen senkivel.
Én vagyok az a kötekedő, beszólogatós, soha nem jó semmi pasas. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!