Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban tetszem neki vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban tetszem neki vagy csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok és az utóbbi időben úgy érzékeltem, hogy a kar egyik Phd hallgatójának sikerült belém zúgnia.

Kezdetben csak az tűnt fel, ha egy helyiségben tartózkodtunk és épp felé néztem, mindig találkozott a tekintetünk. Pár napja az egyik insta fotómra is sikerült reagálnia, de vissza is vonta, gondolom csak nézegetett. Aztán pár hete volt egy bál, amire ő is hivatalos volt. Már a beléptetésnél láttam, hogy engem néz és barátnőim remélték, hogy tánc is lesz az este folyamán. 2-3 óra is eltelt, továbbra is csak nézett, én már a szemkontaktust sem mertem vele felvenni lányos zavaromban, pedig mellettem táncolt. Más lányokat könnyedén felkért, engem nem igazán mert. Aztán hirtelen eltűnt (barátnőm szerint kellett neki 2 feles, hogy a bátorságát összeszedje), majd felbukkant és egyből elkapta a kezem. Először a csípőmre tette a kezét, majd a vállamra, de csak a csípőmön állapodott meg (nem azért, mert tapizni akart, hanem mert vállamat nem takarta ruha és gondolom amiatt). Annyira zavarban voltam, hogy alig mertem ránézni és hát elég rémült fejet vágtam. A tánc végén kezet akart nekem csókolni, amit másnak nem tett, de végül félúton megállt (Szerintem itt is hülye fejet vágtam xd). Természetesen az est további részében is csak nézett.

Tudni kell róla, hogy ő talpig úriember, félénk típusnak néz ki.

Egészen eddig nem játszottam még el a gondolattal, hogy mi van ha tetszem neki?!

2023. okt. 3. 18:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
Vak vagy?
2023. okt. 3. 18:53
 2/11 anonim ***** válasza:
71%

OMG

Elég egyértelmű, ha visszaolvasod akkor még a hülye is látja, hogy kedvelitek egymást, és az egyik jobban ...mint a másik..

a kezdő lépéseket megtette feléd, ezekből az jöhet le neki, hogy nem tetszik neked...

bátoritsd, ha tetszik, vagy kéretésnek véli és feladja elbátortalanodik

2023. okt. 3. 19:18
 3/11 anonim ***** válasza:
42%
Ekkora ügyet nem kellene keríteni annak, hogy két ember kiderítse mit akarnak egymástól. Két felnőtt emberi lény ekkora problémába ütközik, hogy lekommunikáljon valamit.... röhejesek vagytok.
2023. okt. 3. 19:19
 4/11 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem fél tőled. Nem bátorítod, elfordulsz. Amikor felkért táncolni, nem tudtad jól lereagálni. Így elég nehéz bátornak lenni. Nincs bátorítva, azt érezheti, hogy fölöslegesen fut utánad. Ettől bepánikol, amire te meg gyávának tartod. :) Szóval ezeket a feszültségeket kellene valahogy átlépni.

Egyébként te is írhatsz rá, vagy beszélgethetsz vele, nem kell várni, hogy ő lépjen. Főleg így, hogy esélytelennek is érzi az egészet.

2023. okt. 3. 19:42
 5/11 anonim ***** válasza:
41%
Egyértelműen bejössz neki
2023. okt. 3. 20:06
 6/11 anonim ***** válasza:
77%
Jézusom, te hány éves vagy?...
2023. okt. 3. 20:10
 7/11 anonim ***** válasza:
81%

Bejössz neki, viszont adj neki valami egyértelmű jelet, hogy folytatni akarod.

Pl jelöld be, lájkold pár képet.

2023. okt. 4. 00:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet azóta?
2023. okt. 15. 14:20
 9/11 A kérdező kommentje:

Elhívott randizni! Nagyon udvarias volt, ebédeltünk majd pedig sétáltunk.

Az biztos, hogy egyikőnk sem siet sehova, valószínűleg lesz második randi is!

2023. okt. 28. 00:29
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Na ezt jó volt olvasni. Imádom az ilyen pozitív végkimeneteleket egy kérdés alatt. Sok sikert, remélem minden jól fog alakulni a továbbiakban is.
2023. okt. 28. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!