Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valóban bántó, vagy én reagálom túl?
Alapvetően egy kedves, mosolygós nő vagyok, szívesen segítek és beszélgetek bárkivel. A munkahelyemen is van olyan része a munkámnak, amikor segítenem kell a kollégáknak és mindig kedvesen és segítőkészen állok hozzájuk.
A férjemmel 12 éve vagyunk házasok. Ma azt mondta, hogy tiszta gáz hogy kedves és közvetlen, barátságos vagyok, mert jobb ha tudom hogy a férfiak a kedves nőkről azt gondolják, hogy könnyen kapható k.rvák. És tuti hogy a hátam mögött ilyeneket mondanak rólam, mivel kedves vagyok. Illetve az ismerőseink előtt se legyek ennyire kedves, mert sajnálni fogják, hogy ilyen r.banc a felesége
Ez valóban így van?
Úristen, a férjed egy se*fej, aki nem csak önbizalomhiányos, de féltékeny is.
Ha legközelebb ilyet mond neked, kérdezd meg tőle miért érzi sikertelennek magát és miért zavarja, ha te sikeres vagy. Fog gondolkozni rajta.
Gondolom ő s magából indul ki. A kedvességet és a közvetlenséget nagyon könnyű összekeverni valami egészen mással.
Egy ilyen 30 IQ-s kretén már azt is felhívásnak veszi ha egy nő rámosolyog és kedves.
Nem veled van a baj. Simán csak egy ostoba gyökér a férjed.
Most már tudod, neki milyen gondolatai vannak, mikor egy kolléganője kedves vele.
Idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!