Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban tetszem neki vagy csak én reagálom túl?
Egyetemista vagyok és az utóbbi időben úgy érzékeltem, hogy a kar egyik Phd hallgatójának sikerült belém zúgnia.
Kezdetben csak az tűnt fel, ha egy helyiségben tartózkodtunk és épp felé néztem, mindig találkozott a tekintetünk. Pár napja az egyik insta fotómra is sikerült reagálnia, de vissza is vonta, gondolom csak nézegetett. Aztán pár hete volt egy bál, amire ő is hivatalos volt. Már a beléptetésnél láttam, hogy engem néz és barátnőim remélték, hogy tánc is lesz az este folyamán. 2-3 óra is eltelt, továbbra is csak nézett, én már a szemkontaktust sem mertem vele felvenni lányos zavaromban, pedig mellettem táncolt. Más lányokat könnyedén felkért, engem nem igazán mert. Aztán hirtelen eltűnt (barátnőm szerint kellett neki 2 feles, hogy a bátorságát összeszedje), majd felbukkant és egyből elkapta a kezem. Először a csípőmre tette a kezét, majd a vállamra, de csak a csípőmön állapodott meg (nem azért, mert tapizni akart, hanem mert vállamat nem takarta ruha és gondolom amiatt). Annyira zavarban voltam, hogy alig mertem ránézni és hát elég rémült fejet vágtam. A tánc végén kezet akart nekem csókolni, amit másnak nem tett, de végül félúton megállt (Szerintem itt is hülye fejet vágtam xd). Természetesen az est további részében is csak nézett.
Tudni kell róla, hogy ő talpig úriember, félénk típusnak néz ki.
Egészen eddig nem játszottam még el a gondolattal, hogy mi van ha tetszem neki?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!