Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szingli nők, mióta vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli nők, mióta vagytok ebben az állapotban, mennyire engedtek az elveitekböl és nyitnátok e?

Figyelt kérdés
2023. okt. 24. 17:12
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
81%
Soha.
2023. okt. 24. 17:16
 2/24 anonim ***** válasza:
87%

Már nem engedek. Volt amikor megtettem és belementem párkapcsolatba úgy, hogy nem volt vonzalom csak azért mert “olyan rendes, aranyos” és gondoltam majd megszeretem. De nemhogy megszerettem , a vonzalom hiànya miatt képtelen voltam együtt lenni vele szexuàlisan is a vège fele már. És már lassan a jelenléte is zavart idegesített.

Kínoz a magány de mèg egyszer ilyenbe nem mennèk bele.

35N

2023. okt. 24. 17:18
 3/24 Ghgj ***** válasza:
88%
Kicsit több, mint egy éve, és semennyire.
2023. okt. 24. 17:24
 4/24 anonim ***** válasza:
88%

A válásom óta (10 hónapja) 1 randim volt, az is egy csajjal. 😀 Azt hiszem, ez mindent elmond a mostani felhozatalról (mármint, az én nézőpontom szerint).

Egyedül nevelem a kisfiamat, nem prioritás most az, hogy párkapcsolatom legyen, jól érzem magam így. :)

32/N

2023. okt. 24. 17:33
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem régóta, fél éve. Úgyhogy tartom magam könnyedén azon elvhez, hogy egyedül fogok megdögleni, de akkor se engedek még egyszer hímegyedet a közelembe.

Legutóbb pont abból lett a csalódás és egy életre szóló lelki seb, hogy engedtem az elvárásaimból. Mert ő olyan rendes, annyira vágyik a szeretetre. Majd összecsiszolódunk.

A nagy xart. Csak kiderült, hogy a kedvesség álarc, és nem lehet tőle megszabadulni. Persze nem azonnal derült ez ki, csak évekkel később.

Innen hova adjam lejjebb? Keressek hirdetésben direkt egy nárcisztikus pszichopatát, aki csóró és csúnya is?

2023. okt. 24. 17:37
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
3 éve. Nem engedek semmiből.
2023. okt. 24. 17:40
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Mint a 2-es. A kölcsönös vonzalomból, a működő kémiából én sem szeretnék engedni. Még úgy sem, hogy rengeteg ideje "szingli" vagyok. Ez ugyanis egy alap, ha nem baráti kapcsolódásról van szó. Az alapból pedig hová engedjek?!

De nekem pl. ilyen a távolság is, nem fér bele, hiába nagyon jónak tűnő jelöltek lennének 100-200-300 km-re.

Van még néhány nagyon alap, pl. ne bántson, szóban vagy érzelmileg sem, kicsit sem, ez nálam zéró toleranciás. Ebből is mit engedjek? Azért jöjjek össze valakivel, hogy fixen legyen, aki aláz?

Igazából rengeteg minden lenne, ami szükséges ahhoz, hogy számomra jobb legyen, mint egyedül. Pedig egyedül sem a legjobb.

32N

2023. okt. 24. 17:55
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Lassan két éve, és soha többé.
2023. okt. 24. 18:13
 9/24 A kérdező kommentje:
Én is kamillázok 9-es
2023. okt. 24. 18:15
 10/24 anonim ***** válasza:
92%

Nekem csak annyi az a hatalmas elvem hogy olyan kell aki szeret es vonz is.

Hát mintha lehetetlent akarnék.

2023. okt. 24. 18:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!