Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szingli nők, mióta vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli nők, mióta vagytok ebben az állapotban, mennyire engedtek az elveitekböl és nyitnátok e?

Figyelt kérdés
2023. okt. 24. 17:12
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
21 👏🏻
2023. okt. 24. 20:28
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Elvált vagyok, az nem tudom mennyire számít szinglinek, főleg 40 felett, főleg gyerekkel.

Egyébként kb 1,5 éve és nem, lényegi dolgokban nem érdemes megalkudni.

Külsőben esetleg toleránsabb vagyok, mint pár éve-évtizede (magammal kevésbé), de ez továbbra sem a “hiányzik pár fogam elől, maradhatok?’” :D kategória…

Egyébként nem,, nyilván nem direkt választottam ezt az életformát, de jól alkalmazkodom hozzá, tehát azért és csak azért, hogy ne mondja senki, hogy “nédd má, senkinek se kell’ azért nem fogok megalkudni vagy belekényszerülni vagy eltűrni valamibe/valamit.

…annyiból talán megengedhetem magamnak ezt a “hatalmas luxust”, hogy kiválóan életképes vagyok, van normális egzisztenciám, szociális hálóm, szeretteim, baráti/családi/munkahelyi kapcsolataim, értelmes napi elfoglaltságaim, értékteremtő munkám… az unalom nem környékez…

2023. okt. 24. 23:55
 23/24 anonim ***** válasza:

Én 4 évig voltam szingli. Nem bántam meg, 1 évig kerestem, mire lett párom. Hát, vele más jellegű nehézségeink vannak. Nagyon másképp indult, mint az exemmel, akivel igazi tüzes románc volt, de hamar rámunt mert akkor még egyetemista voltam és neki más igényei lettek volna akkoriban. Aztán random elkezdett egy egyetemet minimálbéres munka mellett... aztán otthagyta, majd megcsalt.

Ezt a lécet simán megugrotta a párom, akinek stabil, jól fizető állása van és stabil baráti köre, jó viszonya a szüleivel. De ő sajnos nem igazán érti meg annak a fontosságát, hogy heti 2 találkozó egy kicsit kevés.

Jó vele a kémia, de szerintem részéről ez csak egy barátkozós szexkapcsolat, sok a kifogása átlagos napokon és állítása szerint nagyon lusta.

Nekem ennyire nem fontos a szex, egyszer lehet feladom vele kapcsolatban, mert mi nem fogunk sehova haladni, ha ilyen a hozzáállása.

2023. okt. 26. 08:30
 24/24 lizzi77 ***** válasza:
100%

Régóta

Egyre kevésbé

Persze,csak magas a léc,eléggé introvertált vagyok,és a legtöbb ember idegesít hosszú távon(sokszor rövid távon is)a legtöbb pasi,akivel elkezdek beszélgetni,5 perc után kuka,mert hamar átjön az idegesítő...bármilyük,legyen az jellemhiba,vilàgnézet,vagy függősêg,kicsit ilyen mentalista feeling,ez van.Az ên hibàm főleg persze,ilyen vagyok,de tudom,hogy ha olyan kompromisszumot kötök,ami a komfortzónàmon kívül van, boldogtalan lennék.Ritka az,hogy magànyos vagyok,inkàbb az intimitás hiànyzik,meg a "páros" programok,ahová egyedülàllókat nem hívnak/ciki egyedül menni rá.

2023. okt. 26. 20:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.