Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítottunk. Egy hónapja van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk. Egy hónapja van valakije, de most elhívott szexelni. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Egy évig együtt voltunk egy nővel. Kb picivel több mint egy hónapja szakított velem, aztán szinte rögtön lett is valakije. Azóta is neha írt, de semmi olyat. Most viszont elhívott szexelni. Voltam is. Mondta hogy nem egy alkalomra gondolt, de nehogy elmondjam bárkinek is. A jelenlegi férfinál jobban nézek ki. Azóta sokat erősödtem is az edzésnek hála és ezt dicsérte is egy ideje. Illetve amíg együtt voltunk mindig mondta, hogy nagy a "szerszámom" és ezt nagyon szereti. Egyszerűen csak rossz lehet a mostanival a szex? Vagy csak velem jobb volt? Vagy lelki okai lehetnek? 32F
tegnap 02:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a szex miatt ha a szerszámod tudja csak dícsérni, meg nyilván az tetszik neki hogy jobban nézel ki. De csak kihasznál, illetve kiélvezi hogy 2 embert szédíthet.
tegnap 02:51
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Viszont ha a másik felét nézed, mi mindenben lehet jobb nálad a másik csávó, amiért őt választotta helyetted...
tegnap 05:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Másiknak van pénze. Te csak másod hegedűsnek vagy jó. Magyarul balek vagy.
tegnap 05:46
 4/9 A kérdező kommentje:
Akkor jó, akkor a másikat használja ki a pénze miatt. Amúgy nagy volt köztünk a korkülönbség és ez zavarta. Vele most egyidősek. Csak mivel én még fiatal vagyok, energikus, stb és bármennyire is az új pali a reális és társadalmilag elfogadott választás, gondolom már lassabb, unalmasabb stb
tegnap 06:57
 5/9 anonim ***** válasza:
46%
Jól csinálja a nő! Mindkettőtöket kihasznál.
tegnap 08:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Az alacsony, kopasz, pocakos apu biztosítja az életszínvonalat, mellette meg tart egy jóképű, fiatal bikát, aki kezelgeti az ágyban. Mi ezen olyan meglepő?
tegnap 09:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát jó nagy qrva és te is az vagy ha szexelsz vele miközben párja van.
tegnap 09:32
 8/9 anonim ***** válasza:
A kérdező fiatal, simán kihasználható.
tegnap 12:22
 9/9 A kérdező kommentje:
Értem a logikát, hogy ki vagyok használva. De azért nem fakadok sírva. Az a része viszont teljesen jogos, hogy van valakije és én mégis elmentem hozzá. Viszont tudom hogy már többször mondta neki, hogy vége. Na jó...ettől még etikátlan amit csinálok, ez igaz. Köszönöm a válaszokat!!!
tegnap 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!