Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szingli nők, mióta vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli nők, mióta vagytok ebben az állapotban, mennyire engedtek az elveitekböl és nyitnátok e?

Figyelt kérdés
2023. okt. 24. 17:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
71%
*fél éve én is
2023. okt. 24. 18:19
 12/24 anonim ***** válasza:
90%
10 kerek éve. Annyi csak az elvem, hogy nem kezdek olyannal, akit nem érdekel a személyem. Nem engedek ebből, nem is fogok.
2023. okt. 24. 18:34
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a szinglik azok be vannak fordulva, férfi és nő gyűlölők. Magas a léc, nagy az elvárás.
2023. okt. 24. 18:46
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Fordítva. ök nem használtatják ki magukat minden jöttmenttel.
2023. okt. 24. 18:49
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
9es! Legalább helyesen írnál, de látom, az sem megy. Nagyon gáz, látod, nálam ez például kizáró ok. 🤷‍♀️🙄😀
2023. okt. 24. 18:55
 16/24 anonim ***** válasza:
1%

16!

Látod, nagy a léc és csak elvarasaid vannak. Te mit tudsz letenni az asztalra?

Igényeket?

Elvárásokat?

Neked nincs hibád, te tökéletes vagy! Főzni, háztartást vezetni, társaságban viselkedni tudsz? Nem hinném. Azért is vagy egyedül.

2023. okt. 24. 18:59
 17/24 anonim ***** válasza:
97%
Pff, társaságban viselkedni? Milyen társaságba jársz, te elitlúzer?
2023. okt. 24. 19:01
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Á, szerintem nincsenek barátai, ezért ilyen frusztrált 😀
2023. okt. 24. 19:20
 19/24 anonim ***** válasza:
97%

Mi a kamillázás apropója? Ugyanis a férfiak mondják, hogy nekik csak 12 éves szűz modellek kellenek, mindenki más öreg és ronda.

Hasonlattal ez olyan lenne, mintha egy olimpiai edző azt mondaná neked, átlagembernek, hogy tessék itt egy edzésterv ahhoz, hogy te triatlonista legyél. De benned 0 vágy van az olimpiára. És mindennap nekiáll zaklatni ez az edző, hogy mit eddz, mit egyél, mennyit aludj. És ahelyett, hogy más triatlonistákat zaklatna az elvárásaival, rád haragszik, hogy miért nem edzel, hogy az lehess, ami nem akarsz lenni.

Értelmetlen? Az hát. Az is, ami naponta megy itt. Még egyetlen férfi sem adott logikus (elvileg az ő erősségük) választ arra, hogy ha valakinek nem kellenek ilyen-olyan nők, akkor minek baszogatják őket. Men going their own way? Mikor mennek már?

2023. okt. 24. 19:35
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Na, erről beszélünk. Miért lenne az én dolgom a főzés meg a háztartás, ha ugyanúgy dolgozom, mint egy férfi?

Dolgozó nőként a munkahelyen messze túl kell szárnyalnom a férfi kollégákat, hogy előre jussak, mert belőlem kevésbé nézik ki a teljesítményt. Ha párkapcsolatban vagyok, a csávó elvárja, hogy elsősorban én foglalkozzak a családdal és a háztartással, csak mert én vagyok a nő. Ezt a kettőt lehetetlen egyszerre teljesíteni, ez ket teljes embernyi feladat (megpróbáltam, tudom miről beszélek). Ha pedig választani kell, inkább a munka, az nagyobb biztonságot ad. A megszerzett tudást és tapasztalatot senki nem tudja elvenni, ellenben egy csávó bármikor leléphet, és akkor kezdhetek mindent a nulláról.

Plusz amióta sok férfival dolgozom együtt, nincsenek illúzióim velük kapcsolatban. Látom milyenek igazából, amikor nem áll érdekükben kedvesnek lenni velem, mert nem remélhetnek szexet.

2023. okt. 24. 20:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!